10. tétel: ezüst ékszer by panyizsuzsi

A szemet-lelket gyönyörködtető színek…

Szakértelemmel válogatott hűvös üveg, a meleg színek és a forró kemence gyümölcse a panyizsuzsi design ékszer. A különböző színek nagyvonalú párosítása minden ékszerben más-más hangulatot ölt, míg a letisztult formavilág a tökéletes harmóniát teremt. A kettő ötvözete az ékszer mely egyszerre mozgalmas és időtálló.

Benne van a nagyvárosi díva, mint a dinamizmus megtestesítője csakúgy, mint a visszafogottan elegáns, modern  nő, egy csipetnyi extravaganciával fűszerezve. Az ékszer különböző öltözetekkel különböző arcát mutatja meg. Egyaránt viselhető sportosan elegáns összeállításokhoz és klasszikus koktélruhához is.

A bizsu és ezüst kategóriában kapható észereknél a cél mindenütt ugyanaz: alap ruhadarabok köré ezernyi arcú ruhatár varázslása, néhány panyizsuzsi ékszer segítségével.

Kollekciónkból erre az árverésre egy 5 cm átmérőjű ezüstbe foglalt paradicsompiros medált ajánlottunk fel.

A panyizsuzsi ékszerek a nap 24 órájában rendelhetők és aki most iratkozik fel a hírlevelünkre, 25%-os kedvezményt kap az első vásárlásból! Hírlevél feliratkozáshoz katt ide!

a medál kiskereskedelmi ára: 18.000Ft

 1. A tétel kikiáltási ára 5000Ft.

 2. Licitálni ezen bejegyzés hozzászólás mezőjében lehet megtenni.

 3. A licitlépcső 200Ft, azaz minden ajánlatnak 200-zal oszthatónak kell lennie.

 4. Minden licitáló a licitálással kötelezettséget vállal, hogy a terméket valóban megvásárolja, a licitjében megjelölt áron.

 5. A legmagasabb licit tulajdonosának 3 napon belül fel kell venni a kapcsolatot a panyizsuzsi blog tulajdonosával, az oldalon található kapcsolat menüponton keresztül. Ha ez nem történik meg, akkor a következő legmagasabb licit tulajdonosát illeti meg a tétel.

 6. Ezek után a panyizsuzsi blog tulajdonosa elküldi az alkotó iparművész elérhetőségét a nyertes licitáló számára.

 7. Ha másképp nem jeleztük, akkor nyertes licit tulajdonosának legkésőbb a kapcsolatfelvétel utáni 10. napon személyesen vagy postai utánvétellel kell átvenni és kifizetni a tétel ellenértékét a felajánló iparművész számára. Ha ez nem történik meg, akkor a következő legmagasabb licit tulajdonosát illeti meg a tétel, akit a licitálás során megadott e-mail címen értesítünk.

 8. A felajánló iparművész ezek után az átvett összeget a nyertes licitáló nevén, adomány címen befizeti a Pure Fashion részére, a Missio Christi alapívány számlájára. A Missio Christi 2010. január 31-ig igazolást küld az adomány átvételéről.

 9. A Pure Fashion Katolikus divatmisszió az árverésből befolyt összeget a 2009-2010-es tanévben tartott képzési programjára fordítja. A befolyt összeg felhasználásáról 2010. júnuisában a honlapján, a támogatóink oldalon számol el.

 10. Minden licitáló kijelenti, hogy a licit megtételével ezen szabályokat elfogadta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...4 hozzászólás van eddig

 1. 1. Anna

  2009. október 29. @ 20:26

  5000

 2. 2. lille

  2009. október 29. @ 22:22

  5200

 3. 3. Anna

  2009. október 29. @ 22:47

  5400

 4. 4. Nóri

  2009. október 30. @ 14:16

  5600

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: