Ezüst gyűrűk

A mai napot újabb ezüst gyűrűk és üvegek készítésével töltöttem. A reggel üvegek készítésével kezdődött. Olyan, picike üvegeket készítettem, amiket később ezüstbe fogok foglalni. Először nagyon apró üveg bogyókat tettem a kemencébe, majd különböző színes üvegek rétegeztem egymásra. A bogyók délutánra elkészültek, de a rétegelt ékszerek csak holnap kerülnek ki a kemencéből. Ezeken az üvegeken holnap tovább munkálkodunk.

A délutáni feladat azonban újabb ezüst munka volt. Ezennel 3 darab leheletvékony gyűrűt készítettem el, a gyerekeim nevével. Őket szép simára csiszoltam, hiszen fényes felületet szeretnék nekik adni és a betűk kontrasztját patinával fogom kiemelni. Jelen állapotukban még nincsenek készek, de reggel már csak egy polírozás fog hiányozni róluk. Holnap estére pedig tökéletesek és fotogének lesznek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. Andera Haymans

    2013. november 15. @ 00:18

    Thanks , I’ve lately been searching for info about this topic for ages and yours could be the greatest I’ve discovered till now. But, what about the conclusion? Are you positive about the source?

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: