Ezüstös simítások és indul az üveg projekt

Ma ismét egy fantasztikus napunk volt. Reggelre elkészültek az ezüstök és már csak a tisztítás, polírozás maradt hátra. Utána a tegnap kemencébe helyezett üvegeken dolgoztunk, de ezeket csak holnap fotózom, mert éjszaka még melegedniük kell egy kicsit.

A fenti 3 gyűrűből 1 balesetet szenvedett és eltört. Nem kellett elejéről újra kezdenem, de azért alaposan viszavetett a munkában, most gyógyítom és már nagyon várom, hogy készen legyen. A kezdeti szomorkodásom után a két tökéletes példányon minden befejező munka megtörtént. Tisztítottam, csiszoltam, políroztam. Csodásak lettek.

Elkészült közben a bogyó fülbevaló is, ami a fenti képen még tisztítás előtt látható. Ez szálcsiszolt felületet kapott csakúgy mint a gyűrű és a másik fülbevaló belső része. Finom és elegáns fülbevaló lett belőle, ami szinte bármelyik ruhám tökéletes kiegészítője. Igazán panyizsuzsis lett!

Mivel ennek a fotónak a beállítása annyira megtetszett és a lógós fülbevaló megkapta végleges akasztóit, a tegnapi ékszereket is újra fotóztam. Szerintem annyira szépre sikerült ez a kép, nem is beszélve magáról az ékszerekről. Egyetlen gyűrűvel jöttem el otthonról, ami nagy ritkaság nálam, de mióta elkészült, azóta csak ezt hordom!

Most egy érdekes fordulatot vesz a történetem, hiszen szeretném bemutatni a workshop helyszénén található mellékhelyiséget.

Szeretem a szép és kiegyensúlyozott belső tereket. Mikor ebbe a műhelybe beléptem, akkor éreztem, hogy ez nem egy tipikus  (értsd lepukkant) műhely, ahol minden esetleges. Itt a terek átgondoltak és harmonikusak.  Legjobban azonban akkor döbbentem meg, mikor beléptem a mosdóba. Csodálatos színharmónia. Stílusosan üvegből. A falak üveg panelekkel és csempével voltak borítva. Nem lehetett nem lefényképezni. Olyan jó érzés egy olyan embertől tanulni, aki annyira igényes, hogy még a mellékhelyiség is igényes a műhelyében. Tudom maximalista vagyok, de ez a mosdó egyszerűen tökéletes!

Holnap üveg gyöngyöket fogok készíteni! Este megint írok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

  1. 1. Theia

    2010. július 08. @ 17:04

    hmm… ezüstgyurmából készültek az ékszerek…?

  2. 2. panyizsuzsi

    2010. július 08. @ 17:44

    Igen és nagyon megszerettem ezt az anyagot!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: