Farmer szoknya minden időben

Maternity set for b.mamalicious by boom

 

Hamarosan itt az ősz. A spagetti pántos trikókat felváltják a pólók, ingek. A színek mélyebbek teltebbek lesznek, de valahogy én nem szeretem a túlzottan sötét színeket. Az ősz is lehet vidám. Én a lazacot és a türkizt biztosan megtartom őszre.

Egyik alapdarabomnak már nyár elején ezt a mindenhez passzoló kismama farmerszoknyát választottam. A szoknyát nyáron is remekül ki tudtam használni és most lazacszín tunikával őszre is jó lesz. Ha hidegebbre fordul az idő, akkor jöhet a harisnya is, így amíg a baba megszületik végig tudom hordani. Most a felsővel megegyező színű cipőt választottam. A lazac a farmerrel azonban még kicsit unalmas lett volna, így egy-két türkiz kiegészítőt tettem még mellé!

Hogy tetszik?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...3 hozzászólás van eddig

 1. 1. Németh Erika

  2012. augusztus 28. @ 11:13

  Most igazán csinosan öltözhetnek a kismamák:-)))Ez nagyon tetszik nekem.Annyira nem szerettem azokat a melltől bővülő
  ruhákat vagy a kismama farmerokat.Néha sajnálom, hogy nem most vagyok pocakos, hanem 19 és 16 évvel ezelőtt,mivel akkor nehezebb volt csinosan öltözködni.

 2. 2. panyizsuzsi

  2012. augusztus 28. @ 15:44

  Erika: A helyzet 10 évvel ezelőtt is igen borzalmas volt. A kötényruhák mellet óriási karriert futott be a mára már feledésbe merült “kisvakondos nadrág”, ami kicsit sem volt nőies.
  Én annyira örülök, hogy most néhány jól megválasztott alapdarabbal csinosan, nőiesen és közben kényelmesen lehet öltözködni!

 3. 3. Németh Erika

  2012. augusztus 28. @ 16:15

  Ez így igaz.Néha elgondolkodom, egy-egy kismama bolt kirakatát látva, hogy bemegyek veszek egy-egy csinosabb tunikát vagy ruhát:-))) Most,ha van pénze a kismamának nagyon csinosan lehet öltözni.

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: