Filc fragilok

Az egyetemen sokat rajzoltam. Vonalakat kockákat néha stukkókat. Csak a vonalakat szerettem. A rajzolás nem lett a szenvedélyem. Sok év eltelt. Idény nyáron csillapíthatatlan vágyat érezem, hogy rajzoljak. Új kihívásokra vágytam és ehhez új eszközöket keresetem. (Szeretek művészellátóban vásárolni, szeretek szép tollakkal ceruzákkal rajzolni!) Így találtam rá a filctollakra. A fragil kollekciót már az új filceimmel terveztem. Íme a filc rajzaim és a fragil születésének története:

Sokan kerestetek ezüst ékszereket a weboldalon és a WAMP-on is. Néhány éve erre született meg a domináns panyizsuzsi ezüst kollekció. Most másra vágytam. Nagyon finom, leheletnyi vékonyságú ezüsttel szerettem volna dolgozni. Több ötvössel tárgyaltam és készíttettem mintadarabot. A választásom Visy Dórira esett.

Először hosszúkás üvegre gondoltam. Mikor Dóri elkészítette a mintaradabot de az üveg és az ezüst nem voltak egyensúlyban és ezért nekem nem tetszett viselés közben. (Minden ékszeremet először n viselek, hogy tudjam, kell-e rajta valamit változtatni vagy a valóságban is olyan, mint a gondolataimban volt.)

A nyaralásra már vittem a csodás új filceimet és volt, hogy az autóban jutottak eszembe új formák, érdekes megoldások. Ott készítettem ezeket a rajzokat. Próbáltam kollekcióra, mint egészre gondolni. Majd ezt is kitágítottam. Őszi szetteket kezdtem el tervezni.

Dóri újabb fülbevalót készített. Ez már közel állt a mai fragilhoz, de az üveg nagyon elemelkedett az ezüst száltól. Csak egy egészen pici módosítás kellett. mikor elkészült, nagyon boldog voltam vele. Tudtam, hogy nagy kedvenc lesz!

Először az októberi WAMP-ra vittem ki őket.mindenki aki megállt az asztalomnál, a fragil fülbevalókra volt kíváncsi. A sok mosolyból meg éreztem ez a kollekció nem csak az én kedvencem lesz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: