Fotóstáska nőknek

Néhány éve, mikor megvettem a mostani fényképezőgépemet, táskát is rendeltem hozzá, hiszen a gépet védeni kell. Választék volt, de nagyjából mind ugyanúgy nézett ki, így a méret döntött. Igazi maszkulin és csúnya fotóstáska volt. Ha mentünk valahova, akkor vagy nem vittem gépet, vagy megkértem a Férjem, hogy inkább vigye Ő ezt a csodát, mert én maradok a csinos női táskáimnál.

Aztán egy külföldi blogon megpillantottam egy fotós “retikült”. Csak ámultam és bámultam, különösen, mikor az árát megláttam. Aztán rátaláltam egy gazdaságosabb verzióra a Jo Totes-ra. Két éve rendeltem tőlük egy táskát, de néhány rövidebb utazás után az anyaga elkezdett leperegni. Szomorú voltam. Beraktam a sarokba és nagyon sajnáltam, hogy nem tudom hordani.

képek1

Idén a berlini The Hive blogger konferencián mindenkinek csodálatos női fotós táskái voltak. Jó néhány közülük JoTotes. Megkérdeztem őket, hogy új, mert olyan szépek voltak. Kiderült, hogy már régóta viselik. Miután hazaértem írtam egy levelet a cégnek, benne a problémámmal és a táska fotóival. Kate, a cég tulajdonosa nagyon segítőkész volt és a két év ellenére is kicserélte a táskát.

A magenta színű Gracie táskám egy igazi női táska. Az alján és oldalán párnázott táskámban legtöbbször csak egy lencsével viszem a gépemet, de mind a 3 lencsém és a vaku is simán elfér benne. Ezen kívül ezernyi zsebe van. Külön tudom tenni a fontos papírokat, a kulcsokat és névjegyeket, a telefonomat és ha lenne táblagépem, még annak is lenne egy saját zsebe.

Ennek már egy jó hónapja. Azóta mindenhova viszem a fényképezőgépemet a csinos táskámban és rengeteget fotózok. Köszönöm JoTotes!

foto: JoTotes, saját
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. juditeszter

    2013. augusztus 17. @ 14:41

    nagyon jó ez a táska és nemcsak fotóstáskának! én a kicsi lányaim cuccaival tömöm meg folyton a táskám, a klasszikus pelenkázótáskák nem tetszenek és nehéz csajos, csinos és még praktikus is- táskát találni!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: