Hagyj nyomot pecséttel a világban!

Én egy igazi tech csaj vagyok. Szeretek minden technikai újítást, szeretem, ha a telefonom képes bizonyos funkciókra és ezeket használom is. A vágyaim között mindig van valamilyen technikai kütyü, mint a MINC aranyfóliázó vagy éppen a Silhouette plotter, azaz vágógép, ami sokféle anyagból szinte bármit ki tud vágni. És itt el is érkeztünk a papírhoz. Ugyanis mióta elkezdtem naptárazni és scrapbookozni, valahogy fontos lett számomra a papír, és minden olyan dolog, ami a papírral kapcsolatos. Különösen a kalligráfia, a matricák és a pecsétek.

pecset-ws04

Nemrégiben meghívást kaptam egy pecsétkészítő tanfolyamra. Juditot, az Atristamptől már régebb óta ismerem, itt a blogon egy Potya Péntek keretében mutatkozott be és a lányaimnak is rendeltem már Tőle exlibris pecsétet. Azonban az a gondolt, hogy én magam találhatok ki és készíthetek el egy pecsétet nagyon vonzó volt, így rögtön igent mondtam a meghívásra.

pecset-ws02

Szombat délelőtt a HelloAnyu-ba, a tanfolyam színhelyére indultam. Táskámban két darab grafikával, amihez Judit pontos leírást adott, hogy mekkorának és mennyire részletezettnek szabad lennie! A kis teremben kb. 10-en gyűltünk össze és egy bögre tea és sütemény  társaságában Judit elmesélte, hogy Ő hogyan kezdett pecséteket készíteni és mi fog történni ezen a délelőtt. Bemutatta a szerszámait és az alapanyagokat is, majd mindenki nekilátott a pecsétjének.

pecset-ws03

Én egy szót és egy grafikát vittem, két olyan dolgot választottam, ami a 2016-os évemben nagyon meghatározó lesz. Az egyik ilyen az idei jelszavam, a ragyogás, a másik pedig a régi-új weboldalam, a mákgubó logója, azaz egy mákgubó! Úgy gondolom, hogy ez az a két dolog, amit sokszor és sok helyre szeretném odanyomni. Ez a két dolog lesz az, ami leginkább nyomot fog hagyni nem csak a papíron, hanem bennem is ebben az évben!

pecset-ws05

Hiszen a kimondott szónak nagy jelentősége van! Én mégis a leírt szóban hiszek. Ami nekem fontos, amit el szeretnék érni, mindig le szoktam írni. A pecsét pedig még az íráson is túlmutat. Amiből pecsétet gyárt az ember, azt sokszor veti a papírra és az könyörtelenül ott marad. Nekem most ez a kettő RAGYOGÁS és a mákgubó!

Szánj magadra egy szombat délelőttöt és faragj Judittal egy stemplit a pecsétkészítő tanfolyamán!

pecset-ws01

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: