Hello Április!

hello_aprilis_2015

Sziasztok! Április bolondos. Én nem bolondultam meg, hogy csak ma írom meg a hónapköszöntő bejegyzésemet, de most lett rá időm. Húsvétkor ugyanis Digital Detox programmal leptem meg magam, azaz három napon keresztül elvágtam magamat a digitális világtól. Fenomenális élményeimről itt olvashatsz.

Az előtte levő napok sem voltak lazák. ahogy visszaértünk Párizsból elkezdtem bepótolni a közel egy hetes “hiányzásomat”. Ezzel alighogy végeztem, beütött a bárányhimlő, ami abból a szempontból örömteli, hogy ezzel a körrel letudtam minden gyermekem ez a betegséget, így egy újabb kipipált sor kerülhetett a családi To Do listára! Mindezek közben volt megannyi kétnapos iskolaszünet, meg egy Húsvét is, rengeteg locsolóval. Holnap azonban mindenki megy a saját dolgára és végre enyémek lesznek a hétköznapok és DOLGOZHATOK!

Őszintén szólva én nagyon szeretek dolgozni. Szeretem a munkámat és szeretem azt amit a mindennapokban csinálnom kell. (OK, egyet kivéve, a rengeteg papírmunka, ami úgymond állampolgári kötelességem, azt szívesen kihagynám!) Szóval annyira zavarnak a nem munkával eltöltött hétköznap, pedig akkor is dolgozok, kattog az agyam, még akkor is, ha a házimunkán jár a kezem. Sokszor nem értik a gyerekek, hogy miért kérem, hogy egy kicsit játszanak halkabban, mert főzők. Szóval végre áprilisban dolgozhatok.

Készül a második #take12 trips videóm, amit remélem, hogy jövő héten már meg tudok Nektek is mutatni.

A hét végén ismét Berlinbe utazok a 4. The Hive Konferenciára, ami a digitális történetmesélők, trend szetterek, és bloggerek európai konferenciája. Idén, nagy  örömömre már nem csak én leszek egyedüli magyar, hanem Réka, akivel a panyizsuzsi angol testvérblogját, a bold.color.glass-t írjuk és Anita, az Inspirációk bloggere! A konferenciára való készülődésemről, hogy mit vigyél magaddal és hogyan öltözz a napokban fogok írni itt a blogon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: