Hello Augusztus!

hello_augusztus2016

A nyárból valahogy az augusztust szeretem a legjobban. Ilyenkor megyek nyaralni és ilyenkor a legforróbbak a nyári nap sugarai. Nekem ez a legnyáribb nyári hónap!

A július többnyire munkával telt, persze voltak benne remek strandolós hétvégék, meg hétköznapok is. Rengeteg munka volt a panyizsuzsi műhelyben. Elindult a nyári kiárusítás, ahol a régi, kifutó vagy éppen színtesztelésre készült termékeket vásárolhatjátok meg 40-60%-os árengedménnyel. Még tart a készletünkből, kattints ide és nézd meg!

A mákgubón, ahol iparművészeknek és kézműveseknek mutatom meg, hogyan érjenek el anyagi sikereket az alkotói szabadság megőrzése mellett,  rengeteget dolgoztam és hamarosan ott is újdonságok várhatóak! Érdekelnek a marketing titkaim? Akkor iratkozz fel itt!

A strandolós napokat, hol a Balatonon, hogy a nemrég megnyílt Lupa tavon töltöttem. Élveztem a meleget, a napozást. Ez azonban nem volt mindig így. Bár kisgyerek koromban élveztem a napot és a vizet, kamasz és fiatal felnőtt koromban ki nem állhattam a napozást, a víz bármikor jöhetett. Egyszerűen elbújtam a nap elől, de minimum letakartam magam. Nem szerettem lebarnulni sem! Ebbe persze benne van az is, hogy nagyon fehér bőröm van és képes volt a szeplős orrom, májusi reggeleken, iskolába menet úgy leégni, hogy egész nyáron küzdöttem vele. Hiszen ahogy lehámlott, a friss bőr már égett is le újra.

Most már rutinos vagyok. Május első napjaiban lecserélem az arckrémemet napvédősre és így megúszom ezt az egész nyáron át tartó tortúrát! … és napozni is megszerettem! A napozáshoz azonban szükségem van a vízpartra. A kertben sosem tudok napozni. Ott mindig eszembe jut valami, amit tenni kellene és akkor 5 perc alatt vége az idillnek.

Most már alig várom a semmittevős, nyaralós napokat. Napfény, vízpart, no meg egy jó könyv. … vagy több. A könyveket már be is szereztem! Remélem a nap erősen fog sütni!

Ez a nosmink fotó a legutóbbi balatoni hétvégén készült rólam! Szeretem ezt a képet, látszik rajta, hogy pihentem egy hétvégét!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...7 hozzászólás van eddig

 1. 1. Kati

  2016. augusztus 02. @ 09:00

  Szia Zsuzsi!
  Elárulod a könyvek címét…? Úgy olvasnék valami jót, de csak állok a polcok elött a boltban.

 2. 2. panyizsuzsi

  2016. augusztus 02. @ 12:17

  Kati! Néhány napja kezdtem a Lényeglátást olvasni, még nem merek róla véleményt mondani! Az előző két könyvem a Big Magic és a Legyél te is párizsi nő nem nyerte el a tetszésemet!
  Egyébként nehogy már ne tudj választani! Én évekig mindig azt olvastam nyáron, amit Tőled kaptam karácsonyra! … és mindig elégedett voltam! :-)

 3. 3. Réka

  2016. augusztus 03. @ 10:06

  Remélem lesz majd újabb nyaralócsinosítós post. Azok a kedvenceim! Meg a tervezőnaptáras és család-házimunka-vállalkozás szervezéses írások! :)

 4. 4. panyizsuzsi

  2016. augusztus 03. @ 10:42

  Igen, augusztusban lesz majd nyaralós poszt, meg a nyárról is tervezek Nektek írni, hogy milyen volt 4 gyerekkel, köztük két kamasszal!

 5. 5. panyizsuzsi

  2016. augusztus 03. @ 10:42

  … tervezőnaptáras poszt jövő csütörtökön jön!

 6. 6. Ági

  2016. augusztus 03. @ 15:59

  De szép vagy!
  Szívesen olvasok a gyerekprogramokról is….
  Ági

 7. 7. panyizsuzsi

  2016. augusztus 05. @ 09:47

  Ági! Nagyon kedves vagy, köszönöm! Gyerekprogramokról nem tervezek írni. A blog célja, hogy nektek nőknek adjon ötleteket egy ragyogó, boldog élethez!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: