Hello Augusztus!

hello_augusztus2017

A nyárnak több mint a fele eltelt!

Egész jól eltelt!

Tavaly őrült kapkodásban voltam, hogy a gyerekek mellett és a munkában is helyt álljak. Idén már csak feszített a tempó! Vannak napok és talán lesznek hetek, amikor becsukom magam mögött a műhelyajtót és nélkülem is működik a rendszer. Nagy öröm ez nekem, hiszen én is élvezni tudom a nyár pillanatait és nem csak egy agyonhajszolt kiszolgálószemélyzet vagyok a rendszerben.

A rendszer ugyanis a gyerekek növekedésével évről évre bonyolódik! Régebben az volt a fő szempont, hogy aludjanak egy keveset vagy vigyázzon rájuk valaki, hogy dolgozni tudjak néhány órát. Aztán jött a fél önálló korszak, amikor jöttek mentek. Itt leraktam, ott felvettem őket. Én voltam a helyi járat. Ma még mindig nem teljesen önállóak és én távolsági járattá váltam. A hónap elején 10 nap alatt sikerült 2000 km-t vezetnem anélkül, hogy átléptem volna az országhatárt.

A kamaszok többnyire azért önállóak, nekik kevéske szervezésre van szükségük. (Bár van aki megszervezi helyettem és nekem. Még szokom!) A két nagy miatt a leggyakrabban látogatott weboldalaim a MÁVStart és a KincsemPark.

No meg ott a Balaton! Amikor van néhány nap szabad időm és süt a nap, irány a vízpart. Viszem magammal, aki éppen itthon van. Sehol nem tudok olyan jót pihenni, mint ott. Kései kelés, semmi kötöttség, megannyi élmény a gyerekekkel és közös időtöltés a barátokkal. Igazi slow life! Az elmúlt hónap kedvenc pillanata, mikor a gyerekek még javában aludtak, reggel, a férjemmel együtt a virágágyás szélén ülve kortyolgattuk a kávénkat és beszélgettünk. Ahogy ott ültünk, egyszer csak megjelent a kert aljában egy kis őzike. Csendben maradtunk és figyeltük. Mozdulni sem mertünk, nehogy megzavarjuk. Lassan átsétált a kerten, a mandulafa alól visszanézett ránk, majd tovább ment! Csodálatos pillanatok voltak ezek!

Mindeközben a panyizsuzsi háza táján nem éppen a slow life dominál, de ez így van jól. Én kifejezetten élvezem, hogy az életnek ennyi féle arca van. Hol pörgés a műhelyben, hogy pihenés a Balatonon. Júliusban elindult az éves kiárusításunk, ami ismét óriási siker volt! Aki még nem hallott róla, kattintson a panyizsuzsi utolsó darabok menüpontra és csemegézzen a 40-60% -kal olcsóbb ékszerekből! Igazán egyedi és különleges darabok vannak ott!

Közben sorba kaptuk a piros-fehér-zöld patrióta ékszerekre a megrendeléseket különböző sport kluboktól és szurkolóktól. Igazán nagy örömmel tölt el, hogy szurkoláshoz ma már sokan nem a piros-fehér-zöld nylonparókát választják, hanem egy stílusos panyizsuzsi ékszert! A szurkolói outfitjeiteket pedig örömmel nézegetem az instagramon, használjátok a drukkertrend hashtaget!

Most itt az augusztus, az utolsó nyaralós hónap, élvezzétek minden percét és olvassátok a blogot!

Szép nyarat és jó nyaralást mindenkinek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: