Hello augusztus!

hello-augusztus

Teljes időzavar. Szeretem a gyerekeimet és szeretem a munkámat is, de idén nyáron valahogy nehezen tudom a kettőt összehangolni. Úgy érzem, sehol sem tudom igazán önmagamat adni és ez rossz érzés. Persze ennek az is lehet az oka, hogy eddig még nem nagyon volt pihenés, főleg nem gyerekek nélkül. sajnos ez utóbbi úgy tűnik nem is lesz. :-( A családi nyaralást azonban már nagyon várom!

A pincében végéhez közelednek a nyár elején elindított projektek. Történnek komfortbéli és esztétika változások és maradnak még tervek jócskán. Lépésről-lépésre haladunk. mindig annyit, ami belefér az időnkbe, energiánkba és a büdzsébe. Olyan jó lesz ennek a gyümölcseit augusztusban kiélvezni és fejben tovább tervezgetni. Már vágom a centit!

A panyizsuzsi háza táján elindult egy új kollekció, amit már nagyon vártam. Az ezüst fragil fülbevaló mellé megszületett a LOOP ezüst fülbevaló. Szeretem ezt a fülbevalót, kereksége, kecsessége egy pici színes pöttyel szinte bármihez viselhető, legyen az farmer vagy estélyi. Kortalan és elegáns, és természetesen van benne egy kis színes üveg is!

A nem létező szabadidőmben pedig írni szoktam. Egyre inkább elvarázsol a kalligráfia. Mostanában gyakorolok. Rendeltem néhány új tollat is, már alig várom, hogy megérkezzenek. Balkezesként ki kell tapasztalni, mely eszközökkel leszek jó barátságba, mely stílus az ami nekem legjobban bejön. Olyan vagyok, mint egy kis elsős. Múltkor három sor “a” betű után sikerült egy csodaszép. Olyan nagyon örültem neki. … meg annak is, hogy kicsit újra elsős, újra gyerek lehetek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: