Hello Február

fagyos_februar

Ahogy néhány hónapja írtam szeretem, ahogy változnak az évszakok, mindegyik hoz valami szépet, valami újat. Szeretem ezt az örök körforgást ezt a változást. … és most változás van. Kicsit későn, de végre minden összetevőjével megérkezett a tél.

A január szédületes volt. Kipihentem a Karácsonyt, de  volt benne len és fent rendesen. Kapkodtam a fejem, örültem és szomorkodtam. A végére persze minden elcsitult és maradt az öröm. Remélem sokáig!

Most itt a február és vele együtt a tél. Már vártam! Nem tudom, ki hogy van vele, de én szeretem a telet, szeretem a havat és szeretem a hideget! Most ennek van itt az ideje. A tél nekem mindig a begubózásról szól. A meleg szobáról, jó könyvekről, teáról és sütiillatról. Télen másképpen főzök, mint nyáron. Ilyenkor szeretem a nehéz ételeket és a meleg krémleveseket.

A panyizsuzsinál is egyfajta begubózás van. Az évemet januárban átgondoltam. Az idei év kollekcióiról már régen döntöttem, sőt a Ragyogó Orchidea MONO kollekció már meg is jelent! A többin most dolgozunk. Van amelyiket gyártjuk, de van amelyik még kísérleti stádiumban van. Rendezem a gondolataimat és a rajzaimat. alapanyagokat rendelek, vágási rajzokat készítek… Jó ez így!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: