Hello Hónap: október

szia_oktober_2014

Őrült hetek vannak mögöttem. Gondolom ezt ti is észrevettétek, mert a blog ritkán frissült. Dolgoztam.

Az elmúlt héten már több szálon futottak az események. Hétfőn a futár 150 pár fülbevaló és 1200 kuponnal távozott. Becsomagolni sem volt kevés idő, de remek dolgok ezek. Miközben a munka égett a lányok keze alatt a műhelyben én iparművészek műhelyeit látogattam és látogatom végig a Design Hét 2014-re készülve. Ma nekikezdtem a több száz fotó átválogatásának és beszerkesztésének, hogy pénteken elindulhasson a szokásos évi Ők 10-en. Nők és teremtők című bejegyzéssorozatom a blogon. 10 napon keresztül 10 nőt fogok Nektek bemutatni.

A Design Hét a panyizsuzsi blogon mindig különleges 10 nap szokott lenni. Nem a sorozat gyártott ipari designról fogok írni. 10 olyan nőt hozok el Nektek, akik itt alkotnak körülöttünk. Nem hangos tőlük a divat- és designvilág. Még nem. Csodák kerülnek ki a kezeik alól. Csendben, lassan.

Hétvégén üzleti útra indulok Amsterdamba, amiről folyamatosan tudósítok majd a socila média csatornáimon. Mindeközben meghívást kaptam egy óriási eseményre,  ahova gőzerővel készülök. A részletek még titkosak, de ígérem hamarosan itt a blogon is beszámolok róla.

Remek leszel Október!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: