Helló július!

hello_julius2015

Egy hónappal ezelőtt egy nagyon unalmas májust búcsúztattam és egy izgalmas júniust vártam! …és én mindig megkapom amit kérek. Íme most az elmúlt hónap egyenlege.

három héttel a nyári szünet kezdete után rájöttem: belebuktam a nyárba! Óriási mellénnyel mentem neki, bízva abba, hogy én majd mindent megoldok. Ez nálam azt jelenti, hogy kb. 3-5x annyit tervezek megcsinálni, mint amire reális esély van és mindeközben azt érzem, hogy ma sem csináltam semmit! Mindig másoktól tudtam meg, hogy mennyi mindenre van időm. Én csak írogattam a végtelen listát a tennivalóimról, ami természetesen sosem akart elfogyni. Néhány hónapja megelégeltem ezt és új stratégiát dolgoztam ki. Szép, új füzet, egy nap = egy lap. Felírom  dátumot és a tennivalókat. Pipálok, DE… Ha bejön egy új dolog, amit azonnal el kell végezni, akkor azt is felírom a lapra. Így este, mikor azt érzem, hogy semmire nem jutottam, akkor megnézem és kiderül, hogy mégis mennyi mindennel végeztem! Így volt ez tegnap is és így lesz ez ma is!

Az életem nagy változása az volt, hogy megnőtt a család létszáma! Kaptam egy kölcsönkamaszt! A fiamhoz érkezett egy angyalian jó, külföldi magyar srác egy hónapra. Így az elmúlt heteket 5 gyerekkel töltöttem, amit nagyon élveztem!

Mindeközben azért póbáltam a panyizsuzsival is foglalkozni, mert ígértem egy új kollekciót is! Most már büszkén jelentem, hogy napokon belül megjelenik a legújabb ezüst fülbevaló kollekció, ami biztosan felkavarja a vizet a fragil kollekció körül is, de mindenről időben írok majd Nektek!

Jártunk a Balaton-Felvidéken, ahol elindult néhány dolog, szépül a pince! Sok időt töltöttem és sokat dolgoztam ott, mivel ott nincs wifi, és 3G sem a házon csináltam meg néhány dolgot, ennek gyümölcseit már csak fotózni kell és mutatom is Nektek itt a blogon!

Szóval akkor a kérések: a két mega-giga projektet hozzam már végre tető alá és ügyesebb időzsonglőr legyek. Legyen itt kemény munka, de gőzerővel nyaralós napok is!

Helló július!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: