Hello május!

hello_majus_2015

Itt a május! Hurrá, ez már nekem a nyár előszele!

Május virága az orgona! Tavaly is ezt terveztem, de akkor oly gyorsan rohant a természet, hogy már elvirágzott az orgona május elsejére. Most azonban sikerült orgonát fotózom. Nekem ez a virág az Anyák Napja és a ballagások virága! Legjobban a mély lila fajtát szeretem tömött virágokkal, annak az illata is sokkal erősebb!

Áprilisban Berlinbe utaztunk a 4. The Hive Konferenciára, ami a digitális történetmesélők, trend szetterek, és bloggerek európai konferenciája. Igen, jól olvastátok, utaztunk nagy  örömömre már nem csak én voltam egyedüli magyar, hanem Réka, akivel a panyizsuzsi angol testvérblogját, a bold.color.glass-t írjuk és Anita, az Inspirációk bloggere! A konferencián pedig találkoztunk Magdival, a Silksofine magyar bloggerével! A beszámolót itt olvashatjátok!

Áprilisban megjelent az új fülbevaló kollekcióm a 10-féle színben kapható DROP és jártam a Balaton-Felvidéken is a pincénkben, ami számomra mindig nagyon megnyugtató és pihentető napokat jelent.

Májusban végre tető alá hozok egy régóta tervezett és szervezett dolgot, ami igen lassan sikerült (február 1-re terveztem) mert az ügy elakadt a bürokrácia és a papírok útvesztőjében.

Remélem, hogy ebben a hónapban megjelenik az ezüst kollekcióm legújabb modellje, ami alaposan fel fogja kavarni a kedélyeket a fragilok körül.

… és remélem, hogy a jó idő, a meggy és a pihenés miatt több hétvégét is a pincénknél fogunk tölteni!

Ha minderre kíváncsiak vagytok, kövessetek az instagramon, ahol a hétköznapjaimba és a magánéletembe is bepillantást engedek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: