Hello Március!

hello_marcius-2015

Szia Március, már vártalak!

Végre tavasz lesz, nem mintha lett volna tél, de jó, hogy jöttél!

A februárom csodás volt. Volt egy remek hetünk a férjemmel és a kétévessel. Elutaztunk Párizsba. Pihentünk. Múzeumokat néztünk. Klasszikusokat és moderneket. Sétáltunk és aludtunk. Már három éve nem voltunk kettesben sehol. Ez nagyon kellett. Nekem mindig el kell menni itthonról ha pihenni szeretnék. Azt hiszem ennek az is az oka, hogy együtt van a lakásunk és a műhely. Ha itt vagyok, nincs megállás, nincs kiszállás. Ha jön egy ötlet, fel kell jönnöm, le kell rajzolni. Ugyanúgy, ha elfelejtettem valamit. Hajnalban pedig sípol a kemence, hogy készen van. Igaz, erre még csak egyetlen egyszer ébredtem fel. Rögtön beindultak a gondolataim. Sípolt, akkor lejárt. Hány óra? Hajnali 3. Akkor miért járt le? Alig tudtam visszaaludni. Reggel megnéztem. Elromlott. Most intézem a szerelőt!

Persze ez semmivel nem csökkenti a párizsi pihenés csodáját. Jó volt és kész. Rengeteget fotóztam. Most dolgozom fel őket és hamarosan megmutatom Nektek. Jó néhány poszt kijön belőle és egy videót is készítettem az utazásról.

Ezek után újult erővel ugrottam neki a munkának. Elkezdtem rendet rakni az életemben, a műhelyemben. Tavaszi nagytakarítás. Még nincsen kész, de elég jól haladok vele. Mióta megvan a padlásműhelyem, ami már 4 éves, még soha nem csináltam ekkora rendrakást. Kellett. Régi dolgok, abbahagyott gondolatok kerülnek elő.

Közben a dolgok szépen haladnak. Lassan elkészülnek a LIMES tál dobozai. A múlt héten pedig egy nagy megrendelés mellé a beszállító elküldte a panyizsuzsi ékszerek fémrészeinek szín mintáit. Ragyogóak lettek. Itt vannak az asztalomon és őszintén szólva nem tudok közűlük választani sem. Olyan izgalmas minden.

Ma a félig rendes műhelyben leültem rajzolni. Először, csak egy szép szöveget szerettem volna írni ehhez a poszthoz. Ahogy írtam, eszembe jutott, hogy miért ne rajzolhatnék hozzá. Így készült ez a koszorús tavaszi, márciusi rajz.

Hello Március! Legyen ez mindenkinek egy fantasztikusan jó hónap!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: