Hello November!

hello_november2014 Hello November, hello új hónap!

Az év utolsó két hónapja nálam a Karácsonyról szól. Két karácsonyt kell ilyenkor szerveznem egyet a családomnak és egy panyizsuzsisat. A kettő között ugrálok ilyenkor. Mindig elhatározom jó előre, hogy ez egy nyugodt, békés karácsony lesz. Semmivel nem fogok rohanni és minden időben elkészül. Persze ez azért nem mindig ilyen tökéletes, de én minden évben ugyanúgy igyekszem és nagyon figyelek arra, hogy amikor felgyúlnak a karácsonyfán a fények, akkor ne egy minden szempontból kifáradt anyát lásson a családom, hanem egy boldogat, aki valóban örül az Ünnepnek és a családjának.

No, de ne szaladjunk ennyire előre. Vannak itt közelebbi dolgok is…

Már csak néhány nap és elkezdődik a panyizsuzsi életének eddigi legfontosabb és legnagyobb eseménye a Marie Claire Fashion Days, a VAM Design Centerben. Mostanra összeállt a kép. Leadtam az összes anyagot, készen vannak a VIP ajándékok, szórólapok, a stand részeit már gyártják, a hostessekkel készen állnak. Megnyugodtam. Mégis egyfajta egészséges izgalommal várom a hétvégét! Amiről még fogok itt a blogon is írni. Ugyanis erre az eseményre egy limitált példányszámú ékszerrel készülök, ami csak ott a rendezvényen lesz megvásárolható. A különleges őszi színekben pompázó ékszerről holnap fogok részletesen írni!

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kikkel fogok találkozni a VAM Design Centerben! Kérlek ha ott leszel, hagyj itt egy kommentet!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: