Hello Szeptember!

hello_szeptember2017

Az iskolával kapcsolatban két dolgot szoktam várni, a tanév végét, hogy a gyerekeim fellélegezhessenek és a tanév elejét, hogy a nyári számukra pihenős hónapok után én is vissza álljak a rendes kerékvágásba.

Ugyanis nekem a nyár arról szól, hogy nem csak teljes munkaidőben dolgozok, hanem mellette teljes mértékben a gyerekeimmel nyaralok. E kettőt össze egyeztetni nem kis feladat, bár évről évre jobban megy! Meg kell mondanom, jó döntés volt, hogy online vállalkozásba kezdtem, mert így lehetőségem van előre dolgozni bizonyos területeken. Ezt idén messzemenőkig kihasználtam. Már tavasszal megkezdtem a nyári előkészületeket. Így augusztusban sikerült három hetet a gyerekeimmel nyaralni – míg a vendéglátós férj a közelben dolgozott. A vendéglátás nem időzíthető, sőt ők akkor dolgoznak, mikor mindenki más pihen.

A három hetes nyaralásnak két tanulsága volt. Az egyik, hogy én kb. 2 hétig bírom a teljes láblógatást. A másik pedig hogy kamasszal és mindjárt kamasszal 3 hétig folyamatosan együtt lenni, mondjuk úgy, hogy kihívás! Megbeszéltük a gyerekekkel, hogy a következő évben a 2+1, ha nagyon ügyesen előre dolgozok, akkor a 2+2 hét nyaralás modellt fogjuk kiválasztani, hogy akkor jöjjünk haza, amikor még mindenkinek öröme telt a másikban.

A panyizsuzsi háza táján a nyaralás ellenére nem állt meg az élet. Óriási gyűrű akciónk volt, amit még holnap (2017. szeptember 2.) estig ki tudtok használni. A gyűrű akció részleteiért kattints ide!

Bár még a nyaralás okozta feltorlódott ügymenetet próbálom egyenesbe hozni, nekem már az őszi dolgokon jár  fejem. Új ékszereken és blogbejegyzéseken gondolkozok. Hamarosan új színekben fognak megjelenni a 2×2-es fülbevalók, hogy az őszi ruhatáratokhoz is legyen olyan, ami tökéletesen passzol. A nyári fülbevalókkal kapcsolatban rengeteg levelet kaptunk, hogy szeretnétek még rendelni. Azonban ez egy kapszula kollekció, amiből csak néhány darabot gyártunk, és ha azok elfogytak, akkor már nem tudtok belőle rendelni. Pontosan ettől olyan különlegesek! Figyelj szeptemberben nagyon a hírleveleinkre, mert az őszi széria ismét egy limitált kollekció lesz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: