Hello szeptember!

hello-szeptember2015

Szia Szeptember, már vártalak! Nagyon vártalak!

Egyik szemem sír, a másik nevet! Véget ért a nyár a felhőtlen szabadság a kicsit később kelés és a sok közös program a gyerekekkel. Kár! Végre mindenki iskolákban, óvodában és én nem csak lopott időkben, hanem már rendesen is tudok dolgozni. Őszinte leszek ezt a részét már alig vártam!

Az augusztus remek volt! Kánikula, Balaton fürdés, ez elkészült munkák a nyaralóban! Élveztem minden percét! A gyerekek sokat fejlődtek, megbeszéltük, hogy ők kötik a füzeteket és megcsinálták. A mosogatógép kipakolása is kezd rutinná válni az életükben. Most a 4 gyerek 4 intézményben kezdi meg a tanévet! Sosem gondoltam azt, hogy valaha ez így lesz, de ha ők bírják csinálják és segítenek az ezzel járó dolgokban én nem leszek akadálya. A legnagyobb változás, hogy idén az egyik lányom lett kollégista! (Erről még fogok írni egy külön blogbejegyzést!)

Volt közben egy családi vendégség is! Egy 100 éves családi barátságot ápolni és megtartani, a következő generációra hagyományozni csodálatos dolog. Öt ember ült az asztalnál, két kontinensről, a hozzátartozóikkal, akiknek dédapái jóban voltak. Remek este volt, remek emberekkel! Nagyon hálás vagyok ezért, nekem nagyon sok élményt adott! Erről a történetről amúgy egy angol nyelvű videót is készítettünk Rékával, aki a panyizsuzsi angol kistestvérén a bold.color.glass blogon a bloggertársam!

Ilyenkor mindig szoktam terveket is írni, a kezdődő hónapra! Most nincsenek nagy tervek! Rendet akarok tenni az asztalomon, a fejemben, rendezni a sorokat, hogy végre teljes lendülettel nekiállhassak dolgozni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: