I love my bicycle

bicycle

 

Nemcsak azért szeretem a biciklizést, mert divatos dolog zöldnek lenni (nem Shrek feleségeként értem), hanem azért is, mert szuper mozgásforma. Remek lábizmokat, popsit kerekít az embernek, és közben lehet a tájban, fákban, a látványban gyönyörködni, a többi biciklistával ismerkedni, és jókat piknikiezni, amikor letelepedik valahol az ember. Nekem ez a kosaras bicikli a kedvencem, épp elfér benne a piknik alapanyag, és az a minimális kellék (pénz, kulcs, esőkabát), ami még kellhet napközben. Szűkszárú fekete farmert húzok, hogy ne lobogjon a szára, mindig viccesnek találtam a csiptetős megoldást. Ez a sárga biciklis póló mintha a mai napról szólna, ragyog, jókedvű, mint én. Kell egy kalap, mert a naptól a szemüveg védi ugyan a szemem, de szeretem, ha a fejem is takarásban van, méghozzá stílusos takarásban. Biciklizéshez sportcipőt veszek, kényelmeset, de azért vidámat és színeset, mert nem tagadom meg önmagam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...3 hozzászólás van eddig

 1. 1. PiciO

  2011. augusztus 01. @ 16:52

  Sziasztok!
  Én pont most kaptam a kedvesemtől egy csodás pink-fehér városi biciklit és azóta hatalmas szerelemben vagyunk (mármint most már a biciklivel is :D). Nagyon tetszik ez a szett. Ilyen pólót hol lehet venni? Szép napot Nektek! O.

 2. 2. panyizsuzsi

  2011. augusztus 02. @ 07:19

  Szia PiciO!
  A pólót a delias.com forgalmazza! A bringád nagyon szuper lehet.Én is most szeretnék magamnak csináltatni egy színes városi bringát, talán egy felújított retrót!

 3. 3. PiciO

  2011. augusztus 02. @ 13:45

  Kedves Panyizsuzsi!

  Köszönöm a válaszod!:) Igen, ez a bicikli is 88-as születésű, igazi városi retro bringa. Arra gondoltam, hogy milyen jól mutatnék egy, a színével egyező, élénk ciklámen színű panyizsuzsi gyűrűben. Ha esetleg készülne ilyen, feltétlenül rendelni fogok! ;)

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: