IKON, ahogy én hordom!

Az én kedvenc ezüst ékszerem, az IKON horizon őszirózsa színben. Nagyon sokszor viselem, többnyire egyszerű, alkalomhoz illő ruhával. Ez a lánc, majd minden stílushoz illik.

Egy üzleti tárgyaláshoz a lazacszín szoknyámat választom, ehhez társul a kedvenc lazacszín körömlakkom és egy ezüst fülbevaló a fragil kollekcióból. Felsőnek a kedvenc átkötős fehér blúzomat szeretem viselni. Ennek a dekoltázsa rövid nyakláncot követel! Az IKON láncom a szoknyához és a fülbevalóhoz is remekül passzol. A lazacszínt a sminkemben is szeretem. A táskánál több választási lehetőség van. Ez passzolhat a cipőhöz, de a lánc egy másik színét is ki lehet próbálni!

 

IKON office

Városi ügyintézéshez a farmeromat vagy a bézs nadrágomat szeretem felvenni fehér pólóval. Ezt, az üzletinél sokkal lazább szettet is remekül egészíti ki a kedvenc IKON-om! Bézs szandálom és táskám szintén nagy kedvenc. Megannyi összeállításhoz illik. Stólákat meg kifejezetten szeretek hordani ebben a nagy melegben. Nekem remekül beváltak a légkondi és a tűző nap ellen is!

IKON T-shirt

Ez már az esti szerelésem. Hiszen a héten indul a Szentendrei Nyár és benne a Teátrum, remek előadásokkal. Ide már a kis fekete ruhámat veszem fel és a sminkem lazac színe mellé betársul az ünnepélyes lila. Borítéktáskával és körömcipővel lesz teljes a szett. Ha hűvös este lesz, akkor a Városháza Udvarára is elviszem az egyik stólámat!

 

ICON patry set
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. vkorsi

    2012. július 13. @ 10:53

    de jó az a farmeros összeállítás!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: