Ilyen lenne a tökéletes nő?

Mi fog történni, ha összegyúrsz 12 gyönyörű hollywoodi színésznőt és mindegyikük arcából kiemeled azt, ami a legszebb benne? Hát igen, megkapod a „tökéletes nőt”. Legalábbis egy nemrég megjelent kép szerint.
Az amerikai fotós, Grant David Keyes megalkotta photoshoppal ezt az elképzelését, olyan színésznőkből, mint például Angelina Jolie, Jessica Alba vagy Natalie Portman, és addig osztott, alakítgatott, vont össze, míg meg nem kapta az őzikeszemű végeredményt.

Neked mi a véleményed? Szép? Tetszik? Vagy pont ellenkezőleg?

e60jv-21

e60jv-2a1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...7 hozzászólás van eddig

 1. 1. Éva

  2010. január 20. @ 16:54

  Ha azt nézem, hogy ez egy tervrajz, annak tetszik.
  Ha életre kelne,és a bőre igazi bőr lenne, nem viasz, és lenne személyisége, aki egyediséggel ruházza fel, akkor valóságosan is nagyon tetszene.

  Amúgy azon múlik, hogy belülről üres-e az arc, van-e, ami életet lehel a kulisszákba. Ha nem, akkor a szépség jellegtelenségbe fordul két perc után, hogy kigyönyörködtem magam a hibátlanságban.

 2. 2. panyizsuzsi

  2010. január 21. @ 11:16

  Köszi a kommentet! Jól megfogtad a lényegét!

 3. 3. Judit

  2010. január 22. @ 12:44

  Messzemenően egyetértek. Nyilván ez egy szép arc, de akkor kezd érdekes (életszagú) lenni a dolog, ha emberré válik. Nemrégiben volt alkalmam sok időt együtt tölteni egy nagyon szép nővel, mondhatni az egyik legszebb nővel, akit életemben láttam (nem mozi, hanem valóság). Láttam beszélni, mozogni, nevetni, és a szép nő életem egyik legszörnyűbb élményévé vált, aki egy igazi rémálom, egy rosszindulatú, kicsinyes, szűklátókörű, figyelmetlen és felszínes ember. Akit soha többé nem akarsz látni, mert bemocskolja a napodat.
  Én imádom a szép dolgokat, de az ember ennél bonyolultabb.

 4. 4. Orsi

  2010. január 23. @ 08:50

  Tökéletes nők itt is: http://lenardorsi.hu/nok-lanyok-asszonyok/
  :-)

 5. 5. Kinga

  2010. január 23. @ 12:20

  Ha az arcát vesszük, nagyon szép, tényleg!
  És persze, nyilván fontos, hogy milyen a kisugárzása. Ez kép alapján sokszor csalóka lehet.

 6. 6. Miss Scotty

  2010. január 26. @ 18:39

  Szerintem a legtöbb nő szeretne így kinézni. Egy szép nő mindig sikeresebb, mint egy csúnya. Persze a sminken nagyon sok múlik, így az összegyúrt színésznőkből készült fotót megnézném smink nélkül és persze retus nélkül is. Úgy gondolom, hogy valaki attól szép, amilyen ember.

 7. 7. Életke

  2010. február 03. @ 20:20

  szerintem meg a szabályos az unalmas… Nem szépnek (netán tökéletesnek) kell lenni hanem különlegesnek:) hűűűűűű, hatalmas örök bölcsösség ugyebár, csak a tükör előtt mindig megfeletkezünk róla…

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: