Imecs Kata műhelye

imecskatamuhely05

Szerencsére otthon sikerült kialakítani egy kis műhelyt, ahol dolgozom. Ott van a legtöbb alapanyag, édesapámtól örökölt varrógéppel, interlockkal. Lassan alakult át a kis szoba műhellyé. Először kevesebb anyag volt, azután itt-is ott is tartottam őket. Kezdetben, kölcsönműhelyben kísérleteztem.

imecskatamuhely04

Ahogy eljött az ideje, átrendeztük a funkcióra váró szobát, bekerültek a gépek, a kellékekkel teli dobozok, minden a helyére került. Örülök, hogy nem kell időt töltenem az utazással, de mégsem ülök egész nap egy helyben, mert eljárok beszerezni a matériákat és a nyomtatás sem otthon történik. A babzsákok is nagyobb műhelyben készülnek. A készítési fázisok jól szétválaszthatóak, a nyuszik farkát például a kertben a legjobb csinálni.

imecskatamuhely03

A nyuszikról

A vattatartókon először kerámia nyuszik voltak, így kerültek nyilvánosság elé. Mindenkinek tetszettek, de valahogy nem volt az igazi. Tudtam, hogy jó az irány, csak még egy kis „élet” kell.

imecskatamuhely06

Amit megtudok, szeretem én csinálni ezért egy kölcsöngéppel elindultam nyuszit fotózni! Szentendrén egy kedves bácsi, Ferenc biztosította az első modelleket. Én pedig guggolva, hason kúszva nekikezdtem a munkának. Azóta tudom, hogy a nyuszik nem szeretik, ha hátulról fotózzák őket. Minden percét élveztem! Nemrégen fotóztam új nyuszikat, hamarosan ők is kaphatóak lesznek!

imecskatamuhely02


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: