Ingyen letölthető és nyomtatható naptárok 2015-re

Szeretem a naptáraka, különösen, ha azok szépek. Minden évben összegyűjtöm a kedvenc ingyen letölthető naptáraimat. Íme az idei válogatás:

Hétfővel kezdődő hétbeosztású naptárak

1. Sara “SMÄM” Woodrow, designer, grafikus és illusztrátor oldalán találhatjátok! Az Ő naptárját már tavaly is mutattam Nektek. Sarah-nak nem csak a naptárja, de az egész blogja csodálatos. Ír művészetről, fényképezésről, lakberendezésről és a családjáról, egyszóval mindarról, ami Őt inspirálja. Mindezt csodálatos képekkel, grafikákkal illusztrálja. A grafikái részére saját webshopjából tudjátok megvásárolni.

vanessa-quijano Free-Printable-Calander-2015-Sara-Woodrow-01

Klikkelj a képre és töltsd le ezt a nyomtatható naptárat!

2. Jillian Anastasia vintázs fanatikus blogger is egy monokróm hétfővel kezdődő beosztású naptárat tervezett az olvasóinak.

jiliananasasia

Klikkelj a képre és töltsd le ezt a nyomtatható naptárat!

Vasárnappal kezdődő hétbeosztású naptárak

3. Ellie egy teljesen egyszerű, de mégis csodálatos naptárat készített. Idén a saját tervezésű esküvői meghívóinak a boríték bélés mintáit használta a naprtájához. Szerintem csodálatosan sikerültek!

printablecalendar2015_ellie

Klikkelj a képre és töltsd le ezt a nyomtatható naptárat!

3. Vanessa Quijano online képzőművészeti bolt is egy naptárral kedveskedik az olvasóinak, vásárlóinak. Ők azt kérik, hogy a letöltés előtt iratkozzatok fel a hírlevelükre!

vanessa-quijano-free printable-calendar-2015

Klikkelj a képre és töltsd le ezt a nyomtatható naptárat!

5. A Classy Clutter bloggerjei egy elegáns arany és fekete naptárat terveztek az olvasóiknak. Ez a színpár nekem is nagyon bejön, mint ezt az újévi terveim és fogadalmaim posztban is láthattátok!

2015-ingyen letölthető naptár

Klikkelj a képre és töltsd le ezt a nyomtatható naptárat!

Nem tudtál választani? Nem találod a megfelelőt? Nézd meg pinteresten az ingyen letölthető 2015-ös naptárak mappámat. Ott biztos találsz megfelelőt!  … és ne felejtsd el követni a pinteresten is!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...4 hozzászólás van eddig

 1. 1. Ildi

  2015. január 18. @ 17:03

  Tavaly Ellie naptárját nyomtattam ki, nagyon szerettem. Örültem, hogy idénre is készített, de sajnos be kellett látnom, hogy nem tudom megszokni a vasárnappal kezdődő heteket :(
  Így most keresek valami más, hasonló struktúrájút.

 2. 2. panyizsuzsi

  2015. január 23. @ 11:24

  Szia Ildi!
  A pinteresten még több naptárat gyűjtöttem össze, nézd meg őket, ott biztosan megtalálod a tökéleteset! https://www.pinterest.com/panyizsuzsi/2015-free-printable-calendars/

 3. 3. Era

  2016. január 07. @ 10:24

  Nem is tudtam, hogy van vasárnappal kezdődő. Annak mi az értelme?

 4. 4. panyizsuzsi

  2016. január 08. @ 10:23

  Era! Az angolszász országokban vasárnap a hét első napja!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: