Ingyen naptárak 2012-re

Tegnap pont arról írtam, hogy milyen fontos szép tárgyakkal körbevenni magunkat. A szép tárgyak jelenléte az otthonunkban és használati tárgyaikban sok esetben nem pénz kérdése. Íme a bizonyíték! Összeszedtem néhány letölthető, nyomtatható naptárat a netről, ami biztosan szép dísze lesz az otthonodnak!

Neked van már naptárad?

Hétfővel kezdődő heti beosztással:

1. Nagy kedvencem a BlueAntStudio. Idén egy csodaszép retro székes naptárat készítettek! Klikkelj a képre és töltsd le majd nyomtasd ki a retro naptárat! (Klikkelj a kinyomtatni vágyott hónapra. Vidd a kép fölé az egeret, amíg megjelenik a nagyító. Kattints, majd a jobb felső sorban klikkelj a “view all sizes”-ra majd a kék “download” feliratra és már tölti is a naptároldalt a géped!)

2. És végre! Egy magyar példa is van Az élet napos oldala gasztrobloggere Reni készítette saját fotóiból! Később jelent meg,mint az én blogbejegyzésem. Ezért a naptár utólag került a bejegyzésbe. Klikkelj a képre, töltsd le és csomagold ki ezt a nyomtatható naptárat!

3. A Cute Candy Studio naptárja nem teljesen ingyenes. 2 ausztrál dollárt kóstál. Mégis bekerült ebbe a válogatásba. Mert Hétfővel kezdődő hetekkel is rendelhető. Meg amúgy is: a 2 dollár nem egészen 600 Ft. Klikkelj a képre és vedd meg ezt a nyomtatható naptárat!

 

Vasárnappal kezdődő heti beosztással:

4. Lula Loise megszállott grafikus. 3 naptárral örvendeztet meg minket! Nekem a textiles és a számos tetszik legjobban! Klikkelj a képre és töltsd le majd nyomtasd ki Lula naptárait!

5. A Skip To My Lou blogon Cindy decens nőies naptárját találjátok. Szalaggal átkötve és felakasztva igazán nőies darab! Klikkelj a képre és töltsd le majd nyomtasd ki Cindy naptárait!

 

6. Alice Cantrell természetbarátoknak festett csodálatos naptára akvarell technikával készült. Klikkelj a képre és töltsd le majd nyomtasd ki Alice naptárait!

 

7. Bagolybarátok naptára a My Owl Barn-tól! Klikkelj a képre és töltsd le majd nyomtasd ki a baglyos naptárat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...3 hozzászólás van eddig

 1. 1. Renina

  2012. január 04. @ 13:33

  Köszi a tippet! A baglyosnál a weboldalon össze lehet válogatni a képeket az egyes hónapokhoz :)

 2. 2. adél

  2012. január 06. @ 11:02

  Valóban fontosak a szép és letisztult dolgok a mindennapjainkban. Személyes kedvencem egy saját üveggyűrű, benne egy igazi, valaha élő virággal. Megkoronázza a szettemet!

 3. 3. Orsi

  2012. január 12. @ 16:21

  Annyira szépek, idén én is innen nyomtattam. :-) Köszi, Zsuzsi.

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: