Irány Koppenhága!

Szeretek utazni, szerintem az utazás végtelenül izgalmas. A héten Koppenhágába utazok a The Hive blogkonferenciára. A konferencián idén nem csak részt veszek hanem a lebonyolításban is segítek. Az előadók közt olyan fantasztikus emberek lesznek, mint Tina, a Travelling Mama; Gudy, az Ecletic Trends, valamint Jantine és Vivan az April and May bloggerei.

Tavaly, a berlini Hive volt az első blogkonferenciám. Az eseményt megelőző esti vacsorán senkit nem ismertem és nagyon elveszettnek éreztem magam. A másnap már jobb volt, mert két ismerősre is találtam ( köszönöm Stephanie és Eleanor) és a konferenciát szervező lányok is kedvesen fogadtak, hiszen előtte mindegyikkel váltottam néhány rövid emailt. Idén ez a része sokkal könnyebb lesz!

uti_iratok

Nálam egy utazásra, legyen az üzleti vagy magán már hetekkel, napokkal előbb megkezdődik a készülődés. Először a nagyobb dolgokat tervezem meg, mint a konferencia regisztrációt, a szállást és a repülőutat, majd onnan haladok a kisebbek felé. Kitalálom, miket szeretnék a városban megnézni, hol szeretnék enni. Végül összeállítom a ruhatáramat és beszerzem az utazáshoz hiányzó apróbb dolgokat és nagyon várom az egészet…

A főbb dolgokat már hónapokkal ezelőtt elintéztem. A hétvégén azonban tovább haladtam a készülődéssel. Átnéztem az utazáshoz szükséges papírokat: ellenőriztem a szállodafoglalást, a konferencia regisztrációt és a repülőjegyet. A repülőnél rádöbbentem, hogy egy hétre (mert a konferencia után még néhány napot maradok) nem fogok beleférni egy kis 55x40x23cm-es bőrönbe. Odafele még nem is lenne gond de visszafele, biztos vagyok benne, hogy több minden lesz a csomagomban ;-) Ezért így utólag vettem csomagjegyet is. Mikor mindezt elrendeztem, kinyomtattam az ezekhez szükséges dokumentumokat.

utazas_asztal

A készülődés része volt még egy kis Google Map munka is. Bejelöltem a konferencia, a szállásom, a péntek délutáni közös program és a konfi előtti blogger vacsora helyszíneit! A héten még kinézek magamnak néhány múzeumot és design boltot, amit szintén megcsillagozok a térképen, hogy ott már csak menni kelljen és ne keresgélni!

Még csináltatnom kell az új logos angol nyelvű névjegyeimből is. Majd pontosan összeállítom a ruhatáramat és elő is készítek mindent, hogy ne az utolsó percben kelljen valamit kimosni. Pakolni úgyis akkor fogok, mert a bőröndöt a héten elvitte a férjem és csak előző este hozza vissza.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...3 hozzászólás van eddig

 1. 1. judit

  2014. május 12. @ 18:30

  Jo utat, erezd jol magad! :)

 2. 2. panyizsuzsi

  2014. május 13. @ 15:57

  Köszönöm, majd beszámolok!

 3. 3. Szilvi

  2014. május 13. @ 20:24

  Nagyon szeretek én is utazni, és az út tulajdonképpen már a készülődéssel elkezdődik. :)

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: