JÖN! JÖN! JÖN! panyizsuzsi arany

A múlt héten már írtam egy keveset az arannyal kialakult kapcsolatomról. Ígértem, hogy jelentkezek a részletekkel!

ezust-arany-rozsaarany04

Hamarosan elérkezik ez a nap, de addig szeretnék Nektek elárulni egy titkot! Mikor elhatároztam, hogy mostantól nem csak ezüst és ezüst színű ékszereket fogok csinálni, számos színmintát és felületkezelést végignéztem, megvizsgáltam, sőt ki is próbáltam. Egy biztos volt, mindenképpen valamiféle sárgás, vöröses színre vágyok! Megnéztem a különböző árnyalatú réz alapanyagokat, mintákat készítettem belőlük, de a réz számomra élettelennek tűnt! A panyizsuzsi nőben sokkal több csillogás, ragyogás van, amit a réz nem tudott visszaadni, azonnal elvetettem. Ezek után következett az arany. Hatféle árnyalatból kellett választanom! A hagyományos sárga aranyozás, szép volt és és klasszikus. Láttam magam előtt, ahogy felveszitek az ezüst lánccal, egy szép fülbevalóval, amit talán a Nagymamától örököltetek. Ez a gondolat fontos volt nekem, de volt még egy szín … A rózsaarany! Az aranynak a rózsaszínbe haljó árnyalata, ami annyira különleges,  nőies és panyizsuzsis. Ehhez a színhez egy nagyon erős kötődésem van! Mivel az aranyat sokáig nem szerettem, anno a jegygyűrűnk elkészítésekor fehér és rózsaarany kombinációjából készítette el az ötvösünk. Ez a személyes kapcsolatom a rózsaarannyal a mai napig tart! Nagy volt ezért a dilemma. Az aranynak e kétféle árnyalata közül nem tudtam választani!

ezust-arany-rozsaarany07

Elkészítettem a gyűrűket mindkét színben és egész nyáron viseltem őket. Döntöttem! Az új gyűrűk nem csak egyféle aranyozással készülnek majd!  Így hamarosan minden panyizsuzsi gyűrű háromféle színű gyűrűpánttal, ezüsttel, arannyal és rózsaarannyal lesz kapható a panyizsuzsi webshopban! Íme a minták, hogy amíg mi belistázzuk őket a webshopba, tudjatok gondolkozni, melyik a kedvencetek!  Írjátok meg a hozzászólásokban!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...7 hozzászólás van eddig

 1. 1. Németh Erika

  2015. október 13. @ 14:34

  Szépek….de azért én csak az ezüstöt szeretem – mondjuk azt, hogy fehér arany :-)))

 2. 2. Rena

  2015. október 13. @ 14:36

  Nálam is az ezüst a nyerő, bár a feketének a rózsa arany se áll rosszul :D

 3. 3. panyizsuzsi

  2015. október 13. @ 15:19

  Nekem a fekete a rózsaarannyal az aktuális kedvencem! Szerintem nem csak elegáns, de nagyon nőies is!
  Erika: …olyan, mintha!

 4. 4. Janka Ágnes

  2015. október 13. @ 15:23

  Arany a favorit! :)
  Arany nyakláncomhoz,jegygyűrühöz az illik a legjobban!
  A fekete nem az én színem,igy bármi más színnel viselném az aranyat! ;)

 5. 5. Csilla

  2015. október 13. @ 15:58

  Rózsaarany! Igazi, mély szerelemben vagyok vele:) Nyáron kérte meg a kezem a párom, méghozzá egyedileg ötvözött rózsaarany gyűrűvel, szóval úgy érzem, a rózsaarany és én – egyek vagyunk. Jó döntés volt az újítás, én mindig sajnáltam, hogy “csak” (és erőteljes az idézőjel) ezüstös fémből készítesz ékszert.

 6. 6. Hobóc

  2015. október 14. @ 00:11

  Én az ezüstöt preferálom, az aranyat nem nagyon kedvelem, de ez a rózsaarany egészen szép. :)

 7. 7. Szemera

  2015. október 14. @ 20:25

  Én is ezüstimádó vagyok :). De a rózsaarany egyre inkább tetszik. És a feketével, nagyon jó lett. Félek, hogy megvan a karácsonyi kívánságom :).

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: