Juhász Dóra műhelye

juhaszdora-muhely05 A műhelyem neve Lucky Shepherd Showroom a Jurányi Inkubátorházban, a Széna tér mögött. (1027. Budapest, Jurányi u. 1.) Ezt másodmagammal viszem, Szerencsés Gabóval. (innen is a nevünk: Szerencsés-Lucky, Juhász-Shepherd) Ez a műhely már a harmadik helyünk, nagyon megszerettük, és úgy tűnik, itt maradunk egy darabig!

juhaszdora-muhely01

Ez egy régi iskola, ami most kultúrprogramokkal és alkotóműhelyekkel van tele. A szomszédaink formatervezők, grafikusok, táncművészek, színészek. Szuper hely.

juhaszdora-muhely03

Itt tervezünk és kivitelezünk, és itt fogadjuk az ügyfeleinket is. Azért jó hely, mert ha egyedi megrendeléssel keresnek meg minket, akkor azonnal tudunk színről, anyag típusokról és kellékekről beszélni, minden kéznél van, mindent meg tudunk mutatni, és le tudunk egyeztetni.
Ketten dolgozunk egymás mellett, de mégis külön: a saját márkánkat, a saját vonalunkat visszük, csak egymás mellett alkotva. Ez azért jó, mert van kitől kérdezni, ha bizonytalanok vagyunk valamiben, és van kivel együtt örülni a sikernek, ami ott történik velünk!
Eleinte úgy tűnt, óriási a műhely/showroom, de persze gyorsan belaktuk, és így már nagyon otthonos-elegáns lett. Van szép antik fotelunk, kanapénk,  így bárki jöhet hozzánk, le tud pihenni, ha kisgyerekkel jön, vannak gyerekjátékaink, szőnyegünk, így mindenki jól tudja magát érezni nálunk! juhaszdora-muhely02
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: