Karácsonyi ajándékötletek gyermeket váróknak

vendégblogger: Matheidesz Dóri – b.boom

Sosem voltam még vendégblogger, sosem volt saját blogom és nem vagyok rendszeres blog olvasó, így kérek mindenkit, nézze el nekem faragatlan stílusom és maradiságom, de valahogy az élet nem teremtett még helyzetet eddig. Most akkor fejest ugrok ebbe az online tanácsadásba, ami egyenlőre fura, de remélem belejövök.

Hogy tisztázzam ki is vagyok én, rövid bemutatkozással indítok. Zsuzskával – mert hogy mi így hívtuk Zsuzsit (és akkor még Szabó Zsuzsi volt), tehát Zsuzsival gimibe jártunk együtt még ezerkilencsszázkilencven-valahányban, majd évekig nem tudtunk egymásról. Aztán nemrég, a WAMP kapcsán ismét találkoztunk és rájöttünk, hogy van kapocs. Pedig nem sok közös dolog van bennünk, mert nekem nincs 3 gyerekem (még!), nem vagyok egy kreatív valaki és nincs bennem annyi energia mint benne – lehet hogy ezért nincs blogom sem J. Viszont van egy kis boltocskám, benne, többek között, Zsuzsi ékszerei. Igaz, nem a főprofilunk az üvegékszer, mégis sokan keresik. A kisbolt ugyanis kismamáknak lett, pocakos anyukáknak, hogy szépen, csinosan, normális áron fel tudjanak öltözni. És hogy miért is? Mert mint sok más nő, anyuka, én is kicsit belefeledkeztem a kismamaságba – habár csak egy kiskorúval büszkélkedhetünk eddig, de a kismamák társasága valahogy mindig is ott pezsgett körülöttem. Persze amióta van a bolt, még jó hogy ott pezsegnek, de a bolt azért lett, mert ott voltak, mindig és folyamatosan és követelték, hogy nekik is legyen szép ruhájuk. Na most van! És asszem kijelenthetem, hogy jól ismerem a gyermeket várók igényeit és szükségleteit, a piac kínálta lehetőségeket és lehetetlenségeket.

Lévén december van, vagyis benne vagyunk a karácsonyi őrület közepében, mint jó fogyasztó, mi is nyakunkba vesszük a várost és próbáljuk kifürkészni szeretteink vágyait, álmait, tárgyi igényeiket. Gyorsan észbe kapunk, hogy tucatáru és semmitmondó ajándék van jó sok, csak mi olyat nem akarunk. Személyre szólót keresünk…

Ha kisbabát váró családot, barátnőt, testvért, sógornőt, szomszédot vagy kolleganőt szeretnénk megajándékozni, akkor íme amit én javasolnék. Igyekeztem árkategóriákat figyelembe véve összeállítani a listát. Ki-ki a maga pénztárcája szerint válogathat.

  • 2.300 Ft-tól – kismamaöv: ’kezdő’ kismamák nagyon szeretik ezt a találmányt, mert lehetővé teszi, hogy nem terhes nadrágjukat is tudják még hordani kigombolva. Számos színben és több méretben kapható. Elasztikus anyagból készül, szépen idomul a növekvő pocakhoz. Online is megrendelhető a www.bboom.hu oldalon.
  • 2.490 Ftkismama bugyi: ez inkább luxuscikk, kevés kismama enged meg magának ilyen flancot, inkább jó alacsonyan hordja rendes bugyiját és tágítja annak gumiját, ameddig csak bírja. Én karácsonyra mindig olyan ajándékot keresek, amiről tudom, hogy az illető nem venné meg magának, mert luxusnak hiszi. Hát a kismama bugyi asszem ez a kategória.
  • 2.490-től – 3.990 – kismama harisnya: ez nem nagy találmány, ám annál kényelmesebb, praktikusabb. Ajándéknak tökéletes, több színben és mintázattal létezik.
  • 4.490 Ftkönyv: miután nagyon sok gagyi kiadvány forog a piacon a gyermek méhen belüli fejlődéséről és a terhességről, elég könnyű ebből a típusú könyvből rosszat választani. Van azonban egy csodálatos kiadvány, egy album, amely fantasztikus fényképeken keresztül mutatja be a méhen belüli életet. Nagyon izgalmas könyv, amelyet az egész család tátott szájjal lapozgat majd. Kényelmes ajándékvadászok figyelmébe ajánlom, online megvásárolható! Címe: Csodálatos utazás a fogantatástól a szülésig (a kiadó honlapján féláron rendelhető, a fenti ár már a kedvezményes ár)
  • 5.000 Ft-tól: ajándék utalvány: nem a legszemélyesebb ajándék, de igen hasznos és praktikus. Online beszerezhető és az ajándékozott megkapja a szabadságot, hogy saját ízlése alapján válasszon. http://www.bboom.hu/bboom_kismama_ajandek_utalvany
  • 15.000 Ft-tól: pelenkázótáskák kispapáknak – DadGear – na ez elég extra ajándék. Ilyet nem találsz akárhol! Az ajándékozott is biztos nagyokat néz majd, mert a magyar apukák még csak most ízlelgetik ezt a műfajt: ők is lehetnek ugyanis jól felszerelt apukák, ha nekik készül táskával indulnak útra a deddel és nem valami kiszanált cekkerbe pakolnak. Többféle fazonban és színválasztékban kapható!
  • 20.000 Ft-tól: pelenkázótáska igényes anyukáknak: luxus a javából az OiOi táskák kínálta lehetőség. Női táskák kismamásítva, benne mindenféle extrákkal. Egy nagyon komoly ajándék, amely biztos siker. Kevesen engedik meg maguknak ezt a kényeztetést, pedig micsoda segitség és felüdülés úgy sétálni indulni, hogy a gyermekhez tartozó felszerelés egy valahogy kinéző táskában rejlik.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: