Karafiáth Kedd – A Dolgozó Nő

Ismered Karafiáth Orsolyát? Mivel kíváncsiak voltunk arra, vajon hogyan él manapság egy ún. média- és közéleti jelenség kis hazánkban, végigkövettük és lefotóztuk a költőnő, írónő, fordító, publicista, énekesnő egy napját. A fotókat és Orsi naplóbejegyzéseit november 23-tól 5 héten át keddenként láthatod a panyizsuzsi blogon. A december 21-én záródó Karafiáth Keddek a reggeli készülődéstől az esti fellépésig engednek bepillantani a kultúrdémon korántsem egyhangú mindennapjaiba.

December 7. kedd: A Dolgozó Nő

Karafiáth Orsolya, panyizsuzsi ékszer

“A klasszikus nem feltétlenül unalmas. Elég, ha a kabátka finoman rafinált, és ezt csak az tudja meg, aki jobban szemügyre vesz. És miért ne vennének szemügyre, ha egyszer szemrevalóak vagyunk? A piros olyan, mint a mágnes, süvít a táskáról, és a filofaxról, csak bele ne zavarodjon, aki időpontot kér tőlem. A medálom talizmán – kerek, de mintha lángolna. A gyűrűvel együtt: fegyelmezett tűz. Minden passzol mindenhez, hiszen tudjuk, öltözködni csak pontosan, szépen, ahogy… legalábbis csak így érdemes.”

Karafiáth Orsolya

A képen látható üvegékszerek: panyizsuzsi
A képen látható bőr kiegészítők: LAONI
A képen látható ruhák: Tóth Virág / Kék Ló Ruhakocsma
Ha te is szeretnél magadnak a fotón látható kiegészítőkből, akkor nézd meg, pontosan milyen panyizsuzsi ékszereket visel és mely LAONI termékeket használja Karafiáth Orsolya!

Válaszd ki a személyiségedhez leginkább illő üveg és bőr-összeállítást a webshopból! >>>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. Mimi

    2010. december 07. @ 15:01

    Eddig ez a legjobb összeállítás!
    Ja, és annyira bírom az alliteráló címeidet, Zsuzsi! :-) Potya Péntek, Színes Szerda, Karafiáth Keddek. Várom a következőt!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: