Karafiáth Kedd – A Városban

Ismered Karafiáth Orsolyát? Mivel kíváncsiak voltunk arra, vajon hogyan él manapság egy ún. média- és közéleti jelenség kis hazánkban, végigkövettük és lefotóztuk a költőnő, írónő, fordító, publicista, énekesnő egy napját. A fotókat és Orsi naplóbejegyzéseit november 23-tól 5 héten át keddenként láthatod a panyizsuzsi blogon. A december 21-én záródó Karafiáth Keddek a reggeli készülődéstől az esti fellépésig engednek bepillantani a kultúrdémon korántsem egyhangú mindennapjaiba.

November 30. kedd: a városban

“Legyünk ma képregény figurák! A díszlet adott: ez az a város. A képet házfalak szürkéje-barnája, egy-egy szép kapualj, rafinált ablakkeret kockázza át. Mi vagyunk a hősnők, nyilvánvalóan, üssünk el az alaptól, hiszen a bátorság csinosít, a narancs és az okker önbizalmat ad. A csizma legyen kényelmes, a táskába férjen el minden. A többi már csak ráadás, de mindig a plusz a lényeg. Narancs a nyakban, az ujjaimon, légies üveg, de hangsúlya van. Akkor jó, ha a szembejövő elfelejti, hová is indult. Ezt jól tudja a metropolisz kalandornője, és megsejti az is, aki rátekint.”

Karafiáth Orsolya

A képen látható üvegékszerek: panyizsuzsi
A képen látható bőr kiegészítők: LAONI
A képen látható ruhák: Tóth Virág / Kék Ló Ruhakocsma
Ha te is szeretnél magadnak a fotón látható kiegészítőkből, akkor nézd meg, pontosan milyen panyizsuzsi ékszereket visel és mely LAONI termékeket használja Karafiáth Orsolya!

Válaszd ki a személyiségedhez leginkább illő üveg és bőr-összeállítást a webshopból! >>>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...4 hozzászólás van eddig

 1. 1. tanomoni

  2010. november 30. @ 12:33

  Szuper az összeállítás, egyik nagy kedvencem a narancs. Gyönyörűek az ékszerek, és a bőrcuccok is vagányak:))

 2. 2. Szebenyi István

  2010. november 30. @ 21:49

  Istenien indul a nap, mint ahogy kellemes rátekinteni erre a fotóra is. Hajrá Orsi! Vesd bele maga a város forgatagába, mi pedig folyamatosan nyomon követjük az eseményeket.

 3. 3. Cydonia

  2010. december 01. @ 20:42

  Jé, nekem is ilyen panyizsuzsi-nyakláncom van! Vajon rajtam is ilyen jól áll…?

 4. 4. Cydonia

  2010. december 06. @ 22:51

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: