Karafiáth Kedd- Reggeli Készülődés

Ismered Karafiáth Orsolyát? Mivel kíváncsiak voltunk arra, vajon hogyan él manapság egy ún. média- és közéleti jelenség kis hazánkban, végigkövettük és lefotóztuk a költőnő, írónő, fordító, publicista, énekesnő egy napját. A fotókat és Orsi naplóbejegyzéseit november 23-tól 5 héten át keddenként láthatod a panyizsuzsi blogon. A december 21-én záródó Karafiáth Keddek a reggeli készülődéstől az esti fellépésig engednek bepillantani a kultúrdémon korántsem egyhangú mindennapjaiba.

November 23. kedd: reggeli készülődés

karafiáth orsi, panyizsuzsi, karafiáth kedd, design, ékszer, üveg

“A reggel nem az én napszakom. Ha lehet, sokáig ágyban maradok, húzom-halasztom az elodázhatatlant. A redőny még lehúzva, szorosan, nincs az a napfény, ami áttörhetne rajta. A téli borongásról meg szót se ejtsünk – rögvest lehangolódom. De eljön a pillanat, köntöst és redőnyt fel, a tükröt taktikusan kerülöm, kedveli a hátam ilyenkor. Ám a színek mindig segítenek. Felmelegít a türkiz, megnyugtat a zöld, a pajkos pink már csak a ráadás. Könnyű választani: gyűrűm ma legyen az égbolt, és mivel holnap is lesz nap, a napszínt arra hagyom. Minden kis tárgyam praktikus, könnyű bőrben, ami kellett, már megtaláltam. Könnyen mosolygok, akár fel is hívhatsz. Ébredjünk rá a színekre! Indulhat a nap.”

Karafiáth Orsolya

A képen látható üvegékszerek: panyizsuzsi
A képen látható bőr kiegészítők: LAONI
Ha te is szeretnél magadnak a fotón látható kiegészítőkből, akkor nézd meg, pontosan milyen panyizsuzsi ékszereket visel és mely LAONI termékeket használja Karafiáth Orsolya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



1 hozzászólás van eddig

  1. 1. Cydonia

    2010. december 06. @ 22:51

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: