Karafiáth Kedd- Reggeli Készülődés

Ismered Karafiáth Orsolyát? Mivel kíváncsiak voltunk arra, vajon hogyan él manapság egy ún. média- és közéleti jelenség kis hazánkban, végigkövettük és lefotóztuk a költőnő, írónő, fordító, publicista, énekesnő egy napját. A fotókat és Orsi naplóbejegyzéseit november 23-tól 5 héten át keddenként láthatod a panyizsuzsi blogon. A december 21-én záródó Karafiáth Keddek a reggeli készülődéstől az esti fellépésig engednek bepillantani a kultúrdémon korántsem egyhangú mindennapjaiba.

November 23. kedd: reggeli készülődés

karafiáth orsi, panyizsuzsi, karafiáth kedd, design, ékszer, üveg

“A reggel nem az én napszakom. Ha lehet, sokáig ágyban maradok, húzom-halasztom az elodázhatatlant. A redőny még lehúzva, szorosan, nincs az a napfény, ami áttörhetne rajta. A téli borongásról meg szót se ejtsünk – rögvest lehangolódom. De eljön a pillanat, köntöst és redőnyt fel, a tükröt taktikusan kerülöm, kedveli a hátam ilyenkor. Ám a színek mindig segítenek. Felmelegít a türkiz, megnyugtat a zöld, a pajkos pink már csak a ráadás. Könnyű választani: gyűrűm ma legyen az égbolt, és mivel holnap is lesz nap, a napszínt arra hagyom. Minden kis tárgyam praktikus, könnyű bőrben, ami kellett, már megtaláltam. Könnyen mosolygok, akár fel is hívhatsz. Ébredjünk rá a színekre! Indulhat a nap.”

Karafiáth Orsolya

A képen látható üvegékszerek: panyizsuzsi
A képen látható bőr kiegészítők: LAONI
Ha te is szeretnél magadnak a fotón látható kiegészítőkből, akkor nézd meg, pontosan milyen panyizsuzsi ékszereket visel és mely LAONI termékeket használja Karafiáth Orsolya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. Cydonia

    2010. december 06. @ 22:51

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: