Karafiáth Kedd – A bulizás

Ismered Karafiáth Orsolyát? Mivel kíváncsiak voltunk arra, vajon hogyan él manapság egy ún. média- és közéleti jelenség kis hazánkban, végigkövettük és lefotóztuk a költőnő, írónő, fordító, publicista, énekesnő egy napját. A fotókat és Orsi naplóbejegyzéseit november 23-tól 5 héten át keddenként láthatod a panyizsuzsi blogon. A december 21-én záródó Karafiáth Keddek a reggeli készülődéstől az esti fellépésig engednek bepillantani a kultúrdémon korántsem egyhangú mindennapjaiba.

December 7. kedd: A bulizás

“Ha mozdulok, velem moccannak a színek is. A kabát gyűrődik, másik minta bukkan elő, esik a fény a medálra, éppen ugyanúgy. Ékszereim mintha a ruháról ugrottak volna le, ők így játszanak. A táskám is színváltó, attól függ, honnan nézed. Mozdulatlanul is táncolok bennük, élnek, viselkednek, együtt buliznak velem. Jól vigyázz, ha felkérsz: elkápráztatlak. A jókedv színváltós. És ha megpihenünk, jöhet a pezsgő. A minták koccintanak veled.”

Karafiáth Orsolya

A képen látható üvegékszerek: panyizsuzsi
A képen látható bőr kiegészítők: LAONI
A képen látható ruhák: Tóth Virág / Kék Ló Ruhakocsma
Ha te is szeretnél magadnak a fotón látható kiegészítőkből, akkor nézd meg, pontosan milyen panyizsuzsi ékszereket visel és mely LAONI termékeket használja Karafiáth Orsolya!

Válaszd ki a személyiségedhez leginkább illő üveg és bőr-összeállítást a webshopból! >>>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: