Karkötők

Vannak olyan termékek, ami iránt egy időre teljesen elvesztem az érdeklődésemet. Nem mintha nem teljesítenének jól, csak egyszerűen nem szimpatizálok velük egy ideig. Ilyen volt mostanában a karkötő. Szinte csak rendelt darabokat készítettem. Sőt, még az is előfordult, hogy elfelejtettem őket elvinni egy vásárba. Később vittem őket, de senkinek nem kellettek. Valószínű érezni lehetett rajtuk, hogy nem viselem úgy a gondjukat, mint a gyűrűkét.

Néhány héttel ezelőtt egy kósza gondolat és egy e-mail kapcsán fellelkesedtem  és újult erővel kezdtem neki a karkötő gyártásnak. Elhatároztam,  hogy megsem állok 10 teljesen új modellig. Így is tettem. Pont a múltkori WAMP reggelén lettek kész. Láss csodát, a vásárlók megérezték, hogy ezekben a karkötőkben van élet, van történet és megint elkezdték őket vásárolni.

A boltba is tettem néhányat. Klikkelj a képre és megtalálod!

új karkötö sorozat

új karkötö sorozat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

 1. 1. Bognár Koppány

  2009. július 28. @ 18:51

  Kedves Zsuzsi!
  A hamísítás ellen egyetlen védelem van, ha darabokba rá írja, monogramját olyan helyen ahol nem zavarja a terméket. Én kipróbáltam a 12% -s üveg aranyat, Cikk száma: GG 1010 az Interkerám-nál kapható a Hajógyári szigeten. Tollal rá lehet írni az üvegek aljára. Száradás után a fusing papira tehető. Ugyanazon a hőfokon égethető, mint az üveg.
  Üdv.: Koppány

 2. 2. Mónika

  2009. augusztus 04. @ 00:26

  Nekem tetszenek, bár én most egy időre lemondtam róla, hogy karcsatot hordjak. A lánykám élvezettel tépte szét sorban őket…

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: