Készülnek a falak!

Múlt héten még a szigeteltek a mesterek, de ezen a héten már a falak készülnek. Naponta újabb feladatokkal kell szembesülni. minden nap egy új kaland, teli új feladatokkal, kihívásokkal. Legtöbb feladatot a görbe tetőgerendák jelentik, mindig úgy kanyarodnak, hogy éppen egy fal vagy egy ablak útját állták. Az A+ studió kivitelező csapata remekül veszi az akadályokat, ami a profi hozzáállásuknak köszönhető. A panyizsuzsi is működik, egy kicsit visszafogottabban és néha lassabban, de dolgozunk és igyekszünk rendeléseket mielőbb kiküldeni.

A héten először a tető kapta meg a végleges belső burkolatát, a gipszkartont. ezek után a falak váza jelent meg, majd kezdett el kinőni a padlóból. Napról napra többet lehet látni,alakul és formálódik a tér. Hamarosan az összes fal készen lesz. Már kezd valóságban is kirajzolódni a műhely.

Rengeteget megyek a padlásra, nézem és álmodozok, melyik bútort hova teszem és melyikben mit fogok tárolni. Fontos, hogy ne kelljen sokat jönni-menni a műhelyen, hanem minden kéznél legyen. Különbontottam az üvegtárolását,  előkészítését és az olvasztás utáni feladatokat valamint a csomagolást és az adminisztrációt is.

A héten megint odább kellett pakolni a kb. 150 kg üvegemet, mert útban voltak. Nagyon remélem, hogy hamarosan a végleges helyükre fogom őket pakolni, ahol színek szerint csoportosítva tudom tárolni őket!

Álmodozom, de ez már az ébredés közeli állapot! Azt mondják amit ilyenkor álmodik az ember,arra emlékezni fog reggel. ez egy maradandó álom. Falbla öntve! Hurrá!

Ez lesz a kemence helye:

Itt lesz az íróasztalom:

Ez a kép pontosan abból a szögből készült, ahonnan a múlt hetiek:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: