Konyhafelszerelés kis összegből

konyha-001 A nyaralót egészen más koncepció szerint rendezem be, mint a lakásunkat.Itt egy másik életet élünk. itt at életünk nem a feladatok elvégzéséről, a pörgésről és az elintéznivalók végtelen soráról szól. Ide lelassulni, pihenni, aludni és együtt lenni járunk. Ennek tökéletes kiegészítője a budi és a lavórban mosogatás és még az sem igazán zavar, hogy víz csak a kert végében van és melegíteni kell.

poharak

Kifejezetten ügyelek arra, hogy ha lehet, akkor hozott anyagból dolgozzak. Amit lehetett a pince régi tulajdonosainak berendezéseiből és használati tárgyaiból, azokat a mai napig használom. Ami számomra nem tökéletes, azt próbálom átalakítani, felújítani, használhatóvá és széppé tenni.

Ha hiányzik valami akkor a llehető legolcsóbb, de esztétikus dolgokat szerzem be ide. Például múltkor nagyon csinos, mondanom sem kell pöttyös mintázatú, poharakat találtam a helyi TESCO-ban, kétféle méretben 100, illetve 150 Ft-os áron. Így a poharaink most már egyformák és ízlésesek. A tányérkészlet bővítésén még dolgozok, akinek van ilyen retro készlete eladó szóljon! (Részletek és képek itt!)

hagyma-kenyer
Mindig annyit dolgozunk, hogy pihenésre és a gyerekekre is maradjon idő. Mindig annak örülünk, ami éppen készen van. Például ennek a képnek, ami szalonnasütés előtti napon készült.

Legközelebb már a konyhapult feletti polcot és az új mennyezeti lámpákat fogom megmutatni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: