Konyhai munkálatok

Mikor egyetlen konyhabútor elemmel és egy hűtővel felszerelkezve megérkeztünk a penészes fal száraznak tűnt, de ez a nyári aszályban nem volt meglepő. Gyorsan befújtuk a falat penészölővel és 20 perc múlva már nyoma sem volt a penésznek. Hurrá! Ezt a csatát, úgy tűnik megnyertük, de igazán biztosat majd hóolvadás után lehet csak mondani.

Másnap reggel a fiúkon volt a sor. Ki kellett vinni az alsó konyhabútort a konyhából. A 70-es, 80-as évek bútoraira jellemző robusztus, egyetlen darabból álló bútor bizony komoly kihívást jelentett, hiszen én a baba miatt ekkora súlyt már nem emelhettem. A férjem azonban lelkes segítőre talált a fiam személyében, így ezt a feladatot is abszolváltuk.

A következő lépés az új konyhabútor egyetlen elemének összeszerelése volt, amiben már a lányok is részt tudtak venni. Így lett egy darab fiókunk és egy szekrényünk, ahol a legszükségesebb konyhai felszerelés rendben elfért!

A régi munkalapot a hűtőre és a szekrényre ültettük fel. Végre van pult! Igazán öröm volt így teát főzni és reggelit készíteni!

Ugye, nektek is szemet szúrt a fekete retro csempe? Szeretem a retrót és a feketét is, otthon sötét szürke a konyhám, de ez a fekete ezzel a mintával nem az én világom. Ez egészen biztos, hogy nem fog itt maradni. Sőt, egyáltalán a csempe kérdésen is erősen gondolkozom. Lehet, hogy elég lesz egy vízlepergető festékkel lekezelt fal?!

Ha most visszanézem az egy héttel ezelőtti képeket a konyháról, akkor magam is megdöbbenek, hogy mennyit haladtunk. Jövő héten a pultot hozzuk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: