Kedvenc kiegészítőm: a lazac

Salmon pink

 

Nem rajongtam eddig a narancs tónusokért. Aztán, ahogy a körömlakkos bejegyzésemben írtam, idén megtetszett. Szeretek egy egy új színt tenni a ruhatáramba. Nemrég a sárga színnel kacérkodtam itt és itt. Aztán már nem csak a hangulatom volt sárga, hanem ezt átültettem a ruhatáramba is és néhány sárga kiegészítőt álmodtam magamanak! Ezek általában olyan színek, amik izgatnak, de eddig nem szerettem őket. Ezért soha nem ruhadarabbal vagy egy bőr táskával kezdem a beszerzést. Kisebb darabokat veszek. Ízlelgetem, próbálgatom őket! Aztán ha megszeretem és jól érzem benne magam, akkor jöhet egy cipő vagy egy táska. Netán mindkettő!

Ezért szereztem be nemrégiben a lazac körömlakkot is. Olyan narancsosat, ami nem élénk és rikító, de nem ols pasztell. Olyan mint a korall. Ok, de csak körömlakk volt. Nem tudtam mivel hordani, kicsit idegen volt. Így nem jó, gondoltam, de nagy ruhavásárlást nem terveztem.

A kiegészítőkre koncentráltam. Egy fodros szélű pöttyös sál a Women’s Secretből. Igazán nőies darab. Sok ruhához passzol és színt visz az egyszerű alapdarabjaim közé. Jó lesz a drapp shortomhoz, a farmerszoknyámhoz, de a fehér ruhámhoz is. Szomorú őszi napokon a bőrdzsekimet fogja földobni. Farmerdzsekivel meg a tavasz hírnöke lehet. (Mióta a ruhabárt írom minden új beszerzésem alkalmával a boltban végigzongorázom fejben a ruhatáramat. Ha az új darabot fel tudom venni minimum 3 ruhámhoz/szettemhez, akkor beteszem a kosárba, he nem, akkor marad a polcon. Ugyanis ha egy olyan darabot veszek meg, amit nincs mivel felvenni, akkor azzal nem tudom majd a ruhatáramat variálni és újabb beszerzésekre fog ösztönözni. Aztán megint betelik a gardrób, úgy mint amilyen a tavalyi nagy selejtezés előtt volt: sok sosem hordott ruhával!)

A kendőben direkt élvezem

A három darab ára nem is érte el a 10.000 Ft-ot és mégis mennyi új lehetőség rejlik benne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: