Last minute ajándékok gyerekeknek

ajandek2013

Négy gyereknek négyféle ajándékot kell a fa alá tenni. Ez nem is kérdés. Vannak kívánságok és vannak, amit én szeretnék nekik (pl. könyv). A beszerzést már jó előre elkezdtem, de mindig van, ami lemarad és az utolsó percben kell. Listát azonban mindig készíttetek velük. Íme egy szemezgetés a listáról beszerzési helyekkel!

Babáknak remek ajándék lehet az új magyar tervezésű nosiboo orrszívó, ami nem csak praktikus, hanem szép is! Nálunk a lovaglás nem kérdés. A kamasz fiam ragaszkodott hozzá, hogy az egyéves húga, aki folyamatosan cöccögve ül és hajtja a plüss lovát, mostantól egy magasabb kategóriájú lóval, egy hintalóval gyakoroljon! (A hintaló jelenleg féláron itt kapható! – 2013.december)

Az egyel nagyobb lányom a szerepjátékokért van oda. Babáit viszi kirándulni és saját “házat” szeretne a szobájába. Ezért ő egy babahordozót és egy játéksátrat szeretne. Van még egy tétel a listán: játéksluszkulcs. Ez utóbbit az előszobaszekrényben található használaton kívüli postaládakulcsokkal fogom megoldani.

A kiskamasz lány a zenéért van oda. Magától gyakorol a fuvoláján és nagyon zavarja, hogy folyamatosan le kell tekinteni az asztalra, hogy megnézze a kottáját! Az Ő egyik nagy vágya egy kottaállvány! Mivel rám is hasonlít sok mindenben, táskából sosem elég. Manka táskája még nincsen. Szerintem ezzel nem lehet mellélőni!

A kamasz fiúnak az élete a ló. Nem is volt kérdéses, hogy ajándékot a kedvenc lovasboltjából fog kérni. Egy négy évszakos lovasdzsekire esett a választása. Nekem ez azért öröm, mert nem kell minden héten, lovaglás után kabátot mosnom! No meg szeretem, ha olvas is ezért a felettébb vicces Egy Ropi naplója remek választás lehet fiúknak.

Végül, de nem utolsó sorban ennyi gyerekhez nekem is szükségem van egy spediális naptárra, amiben mindenkinek a zene, sport és nyelvóráit, a nyári táborait és zsúrjait követni tudom. Erre idén egy Keszeg Ágnes rajzaival illusztrált Cerkabella Családi Naptárat fogok használni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: