Legjobb magyar őszi/téli táskák

taska2015AW

A táskákhoz való viszonyomról már sokat írtam. Szerintem egy nőnek aligha lehet elég táskája és cipője. Nekem ez a kettő a gyengém. Farmerből bőven megelégszem egyetlen párral, pedig sokat viselem, de táskából nem! Azt gondolom, hogy ha egy nőnek megfelelő alapdarabjai vannak, akkor a táska-cipő-ékszer trió az, ami igazán stílusossá teszi. Ebben a háromban variációs lehetőségek száma végtelen. Mint minden évben kétszer (A tavaly őszi-télit itt találjátok!), idén is eljött a pillanat, amikor rákattintottam kedvenc magyar táskatervezőim oldalaira és megnéztem ki mit alkotott és melyek a kedvenceim a mostani kollekcióból.

1. agneskovacsPONS – 110.000 Ft
Kovács Ági táskái már kész műalkotások. Számomra egy táska egy síkból előtörő dolog, Ági PONS táskája azonban egy kifejezetten térbeli alkotás. Még sincs túlgondolva! Egyszerű letisztult, mindeközben egy ikonikus darab. Nem tudom, hogy miért, de nekem ez a táska olyan “építészes”.

2. lengyelzsuzsiCLICK – 49.900 Ft
Lengyelzsuzi egy örök kedvenc. Régebben a nagy táskáiért voltam oda, de idővel kezdem megszeretni a kisebb táskákat. Ez nem egy apró darab, de mégis visszafogottabb, mint a shopperek. És ebben is benne rejlik a variálhatóság. CLICK és le lehet venni róla a türkiz részt, majd egy második CLICK és már rajta is van az újabb díszítőelem!

3. tatikaIris Printed – 12.500 Ft
Ez a táska nekem nem egy hétköznapi darab. Egy kiránduláshoz egy hétvégi piacozáshoz tudom elképzelni. Biztosan a farmeremet venném fel hozzá, egy kényelmes meleg pulcsival és egy klassz sállal!

4. annamariapapMILLAU – 57.900 Ft
Ez most az aktuális kedvenc. Ha egy táskát kellene választanom, akkor egészen biztosan ez lenne az. Egyetlen dolgon hezitálnék, a színén.Nekem ennek a táskának a formája és a mérete is teljesen tökéletes a mostani életformámhoz. Belefér az L-es naptáram és tökéletesen illik a szintén Annamari által tervezett pénztárcámhoz!

5. Juhász Dórafémes csillogású táska – 26.500 Ft
Ezt a táskát azért tartom különlegesnek, mert egy igazi Joker. Szinte bármilyen színű outfithez fel lehet venni és a fazonja is abszolút sokoldalú. Én pánt nélkül el felvenném egy hangversenyre vagy egy péntek esti programhoz kettesben a férjemmel. Ugyanakkor a pántjával felszerelve, keresztbe viselve, farmerhoz és mellény dzsekihez is tökéletesen illik!

6. ENIHORNLILLA – 58.300 Ft
Eni az örök klasszikus, a maga határozott, de letisztult formáival. Ez a táska is egy tökéletesen komponált, de mégis kicsit minimál darab. Egy teveszőrszínű vagy hófehér gyapjúkabáthoz tökéletes választás!

7. judittakacsGOOSE – 80.000 Ft
Az előzőhöz hasonlóan egy is egy minimál csoda. Nekem nagyon tetszik az az ív, ahogy az alja átfordul. Nem túl keskeny, de nem is túl széles. Pont jó! Lehet bele pakolni, de mégsem érzed úgy hogy egy óriási pakkot cipelsz! Ezt abszolút irodai viselethez tudom elképzelni. Egy jól szabott nadrágkosztüm, egy selyemblúz és ez a táska! Megvan ez az érzés?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: