Ma 1 éves a www.panyizsuzsi.hu

Boldog születésnapot!

Boldog születésnapot!

Most már elárulhatom, miért költöztem most: azt szerettem volna, ha a azületésnapom már mindenki, az új helyen találna minket.

A www.panyizsuzsi.hu ma egy éves. Blogom már egy kicsivel előtte is volt, de nem blogként használtam. Ha készítettem egy ékszert, lefotóztam és árral együtt felraktam. Többnyire, ismerőseink és barátaink nézték és esetleg vásároltak. Ha ekelt valami, letöröltem a “bejegyzést”. Mindig is szerettem volna egy saját honlapot, de azt gondoltam, hogy az valami drága dolog, kiváltságos embereknek. Aztán valaki felvilágosított, hogy egy .hu végű honlap 4000 Ft-ba kerül 2 évre. Megvettem a panyizsuzsi.hu-t, majd később a panyizsuzsi.com-ot is , majd átirányítottam rá a blogomat.

Karácsonyra kaptam egy üvegvágót a férjemtől, mert az addigi, egy enyhén csorba darab volt.

Ezek után, kitaláltam, hogy ezt nem csak hobbiként, hanem komoly üzletként is lehet csinálni, így összefogtam az anyósommal és megcsináltuk. Áprilisban voltam kint a WAMP-on először. A fogadtatás fantasztikus volt, mindenkinek teszett, s a bevétel is felülmúlta a várakozásainkat. Döntöttünk veszünk egy saját kemencét, csináltatunk egy honlapot és 2 havonta megyünk WAMP-ra. (Júniustól már havonta WAMP-olunk.)

Nyár elején saját tervek alapján a promotivation elkészítette a honlapunkat. A blog átalakult valóban bloggá és elindult a hírlevelünk, amin ma már 450 feliratkozó van. Augusztusban pedig, megérkezett a kemence. Azta gőzerővel folyik a munka.

Ennyi volt ez az egy év, amire büszke vagyok, hiszen az én fejemből pattant ki ez az egész. Sokat tanultam és sok mindent magam csináltam különösen a honlap, blog és a marketing tekintetében. Most nagyon boldog vagyok, hogy a blog is a honlap szerves részévé lett. A következő évben szeretném ezt a blog platformot maximálisan elsajátítani és tavasztól már egyedül fogom csinálni a vállalkozást, amire nagyon készülök. Hát ennyit rólam, ennyit a panyizsuzsi.hu-ról.

Most pedig Ti jöttök! Te miért jársz ide? Hány éves vagy? Férfi vagy nő? Hogyan találtál ide először? Ezek mind érdekelnek! S mivel nagyon hálás vagyok, hogy ennyien, hogy jöttök és olvastok, mostanában már napi 100 olvasó felett jár a blog, köszönet képpen pedig szeretnék egy ajándékot adni: minden válaszoló részt vesz egy sorsoláson, ahol egy 2008. december 10.-ig beérkező kommentek írói között egy 5000Ft-os panyizsuzsi utalványt sorsolunk ki! Van kedved válaszolni?

Az is érdekel, hogy miért éppen az üveg? Keressen rá a 2008. junius 13.-i posztomra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...15 hozzászólás van eddig

 1. 1. Timici

  2008. december 10. @ 15:45

  Boldog első szülinapot a blogodnak!!!! Én szeretnék Veled játszani.:o)
  Ráczkevi Kata oldaláról találtam ide Hozzád először, azóta több blogon, cikken keresztül is találkoztam Veled és a munkáiddal. Nagyon tetszenek, és a hírleveled mai vonatkozása arra indított, hogy végre rendeljek is Tőled a MESKÁn. Tetszenek az üveg dolgok, mert olyan tiszták, letisztult formák semmi sallang és mégis megfog. Lakberendezőnek tanultam, rajzból érettségiztem, szerettem a műalkotás elemzés c. tantárgyat, tetszenek az ólomüveg templomablakok. Gyűjtöm a szines üveg tárgyakat, olyan szép ahogy átvilágítja a fény. Érdekel minden kreatív dolog, mégis leginkább mások kreatívságában gyönyörködöm, ritkán jutok el a megvalósításig is. Lenyűgöz, ahogy az emberek a semmiből vmit alkotnak, ami szép vagy hasznos netán mindkettő.:o)
  34éves nő vagyok, 2 kisfiam van, jelenleg GYESen vagyok a kicsivel itthon. Remélem minden kíváncsiságodat kielégítettem.:o)
  Örülök, hogy van saját honlapod, további jó munkát kívánok és még sok sok évet a blogodnak! üdv.Timi

 2. 2. Mónika

  2008. december 10. @ 16:16

  Én is játszom! :) Boldog évfordulót!
  Szerintem szuper dolog ez a blog, mert pl. én most, az első év után jöttem rá, mennyit fejlődtem, hányfelé ágazik azóta az érdeklődésem, egyáltalán, mérhető, informatív (mármint általában egy blog), saját magad számára is, és biztos vagyok benne, hogy előbbre visz! Mivel ésszerű nagyon gyakran új bejegyzést írni, nem hagy ellustulni, sőt:) Szóval, hajrá bloggerek és bloggerinák!
  Zsuzsi, neked külön is gratulálok, és nagyon sok sikert kívánok az elkövetkezendő, munkával teli évekhez!!
  Mónika, a vattacukorhajú, 30 éves

 3. 3. norcsella

  2008. december 10. @ 16:23

  Boldog első szülinapot!
  Én véletlenül találtam Rád! Kattingattam mindenfelé és valahogy ide kerültem. :o) Az üveg mindig is vonzott. Fiatal koromban gondolkoztam rajta, hogy Tiffany lámpákat szeretnék készíteni, majd ha felnőtt leszek. De ez valahogy az évek során elfelejtődött. De a vonzalom az üveg iránt továbbra is megmaradt. Mert nincs annál szebb, amikor a napsugarai megvilágítják, és színt ad a fényeknek és ezek egymással játszanak.
  31 éves “lány” vagyok, egy majdnem egy éves kismanóval.

 4. 4. holló eszter

  2008. december 10. @ 17:38

  Mindenekelőtt nekem legszebb köszöntés az ISTEN HOZOTT!-olyan jó volt olvasni.
  Jónéhány hónapja direkt kerestem a Google-ben üvegékszert.Ide hozott az út. Aztán lett MESKA, és én már vásároltam is a ” zöld csüngőt”.
  Mert külön az ékszer és az üveg is nagy kedvencem!!!
  33 éves, 2 gyerekkel GYES-en lévő asszonyság vagyok, aki inkább egy szeleburdi lány.
  Hát akkor ISTEN ÉLTESSEN!

 5. 5. Gabella

  2008. december 10. @ 17:41

  Szia! Először is boldog szülinapot!
  Lehet, hogy már lemaradtam, de azért leírom!
  Többször rád találtam már, de az első Ági gazdagmamis riportja volt! Azóta sokszor idetévedtem más kreatív blogból kattingatva. Nagyon erős pozitív példa előttem amit csinálsz! Mármint az, hogy hobbidból indítasz vállalkozást, és ebből még meg is tudsz élni! Én “kötős” vagyok, az kevésbé eladható, de azért próbálkozom…
  Én is 31 éves anyuka vagyok egyébként, van egy 6 éves kisfiam és egy 2 és fél éves lánykám.
  További jó munkát és sok sikert!
  Üdv: Gabella

 6. 6. amotae

  2008. december 10. @ 18:48

  Én már egy ideje látogatom a blogod, és már nem emlékszem, hogy találtam rád. Talán etsy-n, mikor magyar alkotókat kerestem. Nem tudom :)

  Nagyon tetszik, amit csinálsz. Vonzó dolog, mikor valaki megtalálja a belső hangot, a stílust, ami letisztult benne. Ez egy fajta érettség. Mindezt úgy mutatod, hogy mi is részese lehetünk a dolognak. Szeretek nálad nézelődni :)

  29 éves, alkotó nő, csak teljesen más irányzatban :)

  Boldog egy éves születésnapot a blognak, neked pedig gratulálok mindenhez! :)

 7. 7. vadjutka

  2008. december 10. @ 18:51

  whaa! boldog szülinapot … és még 120-at!
  Nagyon szépen néz ki…különösen a post it tetszik alább :-)

 8. 8. vadjutka

  2008. december 10. @ 18:53

  Ja, én csak úgy kommenteltem, lelkesedésből, ha esetleg engem sorsolnál ki, akkor felajénlom az utalványt a következőnek. ;-)

 9. 9. Carmen

  2008. december 10. @ 18:54

  Boldog szülinapot a panyizsuzsinak :)
  Egész véletlenül keveredtem ide néhány hónapja, és az oldal teljesen rabul ejtett. Egyrészt belelátni egy iparművész életébe, mindennapjaiba mindig is izgalmas dolog, mert elém tár egy olyan világot, amiről még csak álmodozom (szeretnék a művészetből megélni). Másrészt olyan gyönyörű ékszereket találtam itt, amilyeneket azóta se sehol máshol. Inspiráló színkombinációk, határozott vonalak, nagyon szép kivitelezés. Én is felbátorodtam, hogy kipróbáljam magam az üveg megmunkálásában, mert teljesen beleszerettem ebbe a hideg mégis lágy és sima anyagba. Szóval ezért járok ide. Magam is készítek ékszereket, igaz nekem eddig csak a gyöngy volt a terepem, de a hatásodra belefogok az üvegezésbe is. Köszönöm :)
  Kriszta, 23 éves egyetemista

 10. 10. Bea

  2008. december 10. @ 19:57

  Boldog-boldog-boldog születésnapot!!
  Ráczkevi Katától találtam ide a blogodra, persze utána már más kreatív blogokon is olvastam a nevedet. Innen egyenes út vezetett a Meska oldaladra, ahol épp mostanában vásároltam sikeresen! Itt is köszi:)))
  Az üveget nagyon szeretem, rengeteg “üvegem” van itthon lakásdekorációként és használati tárgyként is! Ékszerben a sakk-gyűrű az első, de valószínüleg követni fogja még egy-két darab.
  38 (na jó, már majdnem 39) éves vagyok, két gyerkőcöm van, 16 éves fiú és 12 éves lány. Jelenleg itthon dolgozom, a hobbimat űzöm: varrok:)))
  További sok sikert és csodaszép alkotásokat kívánok Neked.
  Üdv.Bea

 11. 11. zolesz

  2008. december 10. @ 21:08

  Zsuzsikám, mi ez a “Rasberryrt Zoli blogja” megnevezés a blogod jobb oldalán? Az én blogom címe nem ez, kérem kijavítani! Egyébként ismersz, azt hiszem… :-)

 12. 12. Barbi

  2008. december 10. @ 21:15

  Boldog boldog szülinapot!!! Jó volt olvasni a kezdeteket, és hogy kitartással, lelkesedéssel, családi támogatással ilyen jól felépítetted a vállalkozást. Volt szerencsénk személyesen is találkozni, a meskán és a WAMPon is szép kincseket vettem Tőled. Három gyerkőcöt nevelgetek és próbálom a nem épp bőséges szabadidőmet lámpagyöngykészítéssel tölteni. Egyenlőre hobbiként, bár kacérkodom én is nagyon a gondolattal hogy szívesen csinálnám főállásban is. Mégegyszer gratula, további sikereket kívánok!

 13. 13. Vörös Dóra

  2008. december 10. @ 21:54

  Szia! Gratulálok én is! Egyrészt a szülinaphoz, másrészt az ékszerekhez, és végül a bloghoz, ill. a válllakozáshoz is.
  Amikor a mai postot olvastam, még nem tartottam a nyeremény résznél, de már gondoltam, hogy ezt kommentelnem kell. :)
  A panyizsuzsi.hu-ra úgy találtam, hogy láttam kiírva Szentendrén (nyáron ott lakunk) a Péter Pál Galériában, de ha jól emlékszem korábban is hallottam már Rólad, a meskán is néztem már az ékszereidet. Gyönyörűek!!!! Ja, és a mamamin is láttalak már.
  29 éves, házas, bölcsész, anyuka vagyok, a kislányaim 2 és 4,5 évesek.
  (Van egy üveg fülbevalóm, amit Budakalászon vettem, a Faluházban egy rendezvényen kb 2 éve, és az eladó beszélt egy szentendrei lányról, aki csinálta. Lehet, hoyg van egy igazi panyizsuzsi fülbevalóm? :) És valószínűleg hamarosan gazdagodom még vmivel: a Férjemnek megmutattam az ékszereidet, utalva arra, hoyg minek örülnék Karácsonyra. :))
  Egészséget és boldogságot kívánok az egész családodnak, és sok sikert a vállalkozáshoz!
  Dóri

 14. 14. silgi

  2008. december 10. @ 23:53

  Húha, nem maradt sok idő, úgyhogy csak röviden írhatok: a Meska kapcsán kerültem ide, nagyon tetszik amit csinálsz, 31 éves, GyED-en lévő anyuci vagyok…
  Szilvi

 15. 15. Koncz Andrea

  2010. május 10. @ 14:31

  Csak két szó.Tiszta szívből Boldog Szülinapot!!:)

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: