Ma négy éves a panyizsuzsi

Pontosan négy éve, hogy elindult a panyizsuzsi.hu weboldal s vele egyidőben megszületett a panyizsuzsiság. Hihetetlen tempó, tengernyi esemény és számos lépcsőfok vezetett a 4.000 Ft-os domainnév megvásárlásától a blogoldal üzemeltetésén át a saját műhely megnyitásáig. A Hétfői Hangulatok, a Színes Szerda, a Potya Péntek és a panyizsuzsi padlás mára fogalommá váltak. A panyizsuzsi webshop pedig jobban működik, mint számos valóságos bolt vagy üzlet.

Mivel szeretnénk ezt az ünnepet a panyizsuzsi-rajongóknak is különlegessé tenni, a mai napon extra kedvezménnyel rendelhetnek a webshopban: amennyiben 2011. december 10-én 0 és 24 óra között 4 pár bogyó fülbevalót rendelnek, az ötödik párt ajándékba kapják. Ez a kedvezmény az ünnepelt ajándéka mindazoknak, akik karácsonyra őt választják szeretteiknek meglepetésül! (A kedvezmény kizárólag a panyizsuzsi webshopban történő vásárlásokra vonatkozik és más akciókkal össze nem vonható és a WAMP-on sem tudjátok átvenni.)

Akik pedig élőben, személyesen szeretnének találkozni a panyizsuzsi ékszerekkel, azokat sok szeretettel várjuk 2011. december 11-én, vasárnap a WAMP-on a Millenáris B csarnokában 10 és 20 óra között.

Ünnepelj velünk: válogass kedvedre a bogyó fülbevalókból!

Kép: innen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...3 hozzászólás van eddig

 1. 1. Krisztina

  2011. december 10. @ 12:36

  Boldog szülinapot, panyizsuzsi! Csak így tovább!!!

 2. 2. Monica

  2011. december 10. @ 16:22

  NAgyon gratulálok zsuzsi! Kitartást és azt kívánom, hogy minden álmod így teljesüljön!!!

 3. 3. orad

  2011. december 15. @ 12:57

  Gratulálok, és sok-sok boldog születésnapot kívánok még!!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: