Magyar tervezők tavaszi táskái

A panyizsuzsi 100 ruhája összeállításaink kapcsán gyakran kapjuk azt a kritikát, hogy milyen horrorisztikus áru termékeket tettünk a szettjeinkbe. Azonban ezek az összeállítások nem konkrét ruhadarabokat szeretnének népszerűsíteni, csak stílus ötleteket adni. A lényeg nem azon van, hogy pontosan azt a darabot vedd fel, hanem a hangulatán. Egy másik fekete bőr dzseki, az otthon meglévő fehér blúzod és egy hasonló szabású farmer pontosan olyan hatást fog elérni, mint a válogatásunkban látható szett. Ezek alatt a szettek alatt soha nem is tettük közzé a válogatásban szereplő darabok listáját.

Ma egy újdonsággal készültem. Egy olyan válogatással, ami csak és kizárólag magyar tervezők munkáit mutatja be. Minden  darabja egy kattintással elérhető.

Egy táskaválogatás. Hiszen minden nő táskamániás. (Csak van, aki nem beszél róla! :;-) Én pedig összeválogattam a 2013 tavaszának kedvenc magyar táskáit. Egytől egyig szeretem őket és van amelyik már része a tavaszi ruhatáramnak és van, amelyik hamarosan az lesz.

Colette szürke vászontáskájával a piacra vagy bevásárolni megyek. Napközben minden elfér a Lengyelzsuzsi vagy pistolpete nagy táskáiban. Ha a férjem elvisz vacsorázni, akkor egy Laoni piramistáska a legideálisabb választás. Hétvégén egy farmerhoz és fehér pólóhoz MáthéZsóka feketefehér pöttyöse passzol. Az esti partyhoz a KlassDSign vagy Dorka Petrity clutcját viszem magammal.

Nektek melyik a kedvencetek?

 

Hungarian bag selection 2013 spring

KlassDSign Clutch
klassdsigntotebags.tumblr.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...5 hozzászólás van eddig

 1. 1. Lippai Ildikó

  2013. március 28. @ 17:22

  A pöttyös, egyértelműen!

 2. 2. Németh Erika

  2013. március 28. @ 22:20

  Nálam Lengyel Zsuzsi a nyerő, de a Meskások is tetszenek.

 3. 3. Simkó-Gömöri Gréta

  2013. március 29. @ 07:42

  Pistolpete, és Lengyel Zsuzsi táskák bármikor jöhetnek.

 4. 4. Musza 1234

  2013. március 29. @ 19:53

  bármelyiket azonnal

 5. 5. jikka

  2013. április 01. @ 19:56

  lengyel zsuzsi és laoni táskáiba ezer éve szerelmes vagyok, a pistolpete és a klassdsign táskái is tetszenek, a többit nem ismertem eddig, de a pöttyös nagyon helyes.

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: