Magyar üveg és design ékszer Európában

A magyar panyizsuzsi üveg ékszerek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy, az elmúlt hetekben több megkeresés és rendelés is érkezett hozzánk a határainkon túlról.

Annak idején az ékszereink csak külföldi fórumon, az etsy-n voltak megtalálhatóak és megvásárolhatóak. Igaz akkor még nem volt ilyen rendszeres és szisztematikus a tervezés és a gyártás sem. A WAMP volt az első komoly hazai platform, ahol megmérettettük magunkat és első alkalommal elnyertük mind a magyar, mind a külföldi látogatók és vásárlók tetszését. Kedvenc vásárlóm egy nagyon helyes hölgy volt az Egyesült Királyságból, akik Magyarországon töltötték a “dental holiday”-üket (dental holiday = fogászati kezeléssel összekötött nyaralás). Ő sokáig nézegette, hogy vajon melyik zöld szín illene leginkább az Ő jade brossához, de nem talált olyat. Majd megtudta, hogy rendelésre is készítünk ékszert és a világ minden tájára postázunk. Igaz, a posta hidegen hagyta, hiszen még jó néhány napig maradtak. Mikor megtalálta a tökéletes színt megbeszéltük, hogy a WAMP helyszínén találkozunk egy megadott napon, megadott időben. Mindketten ott is voltunk és az üvegékszer gazdát cserélt.

Persze azóta már komolyabb tranzakciókat is lebonyolítottunk. A legutóbbi készlet például Bécsbe indult. Online keresett meg egy cég, hogy a bécsi standjukra magyar üvegékszert szeretnének. Néhány kör egyeztetés után útjára ind0tottuk üvegeinket. Nagy büszkeségünk ez és nem csak panyizsuzsi ékszereké, hiszen a magyar design még mindig sikert arat Európában és ez nagyon jó érzés. Reméljük, sokáig így lesz!

Modern ékszereink már kaphtóak ausztriában a Shopping City Süd-ben és hamarosan Németországban is elérhetőek leszünk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

 1. 1. vattacukorhajú mónika

  2009. március 18. @ 17:01

  gratulálok, ezek jó hírek! csak így tovább, a szélrózsa minden irányába.
  gyönyörű ez a gyűrű, olyan klassz, hogy ekkorában tetted fel!

 2. 2. davir

  2009. március 18. @ 20:59

  Én is gratulálok, jó ezekről olvasni!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: