Már egy hete…

Nem szerettem volna megbontani az elmúlt 10 nap bejegyzéseit semmivel sem. Így nem maradt lehetőségem köszönteni az októbert. Jön az ősz, meg a hideg és sokan azt mondják, milyen rossz ez. Nekem sem nem rossz, sem nem jó. Egyszerűen szeretem! Szeretem ha változik valami körülöttem. Kifejezetten várom, ahogy újat hoz.

Azt szeretem az évszakváltásokban, hogy előkerülnek rég nem hordott ruháim. Olyan, mintha vásárolni mentem volna, hiszen ezek a darabok régóta nem voltak a szemem előtt. Az így megüresedett dobozba pedig bepakolom a régit, hogy az majd az újdonság erejével hasson majd jövő nyáron.

A kipakolt ruhákkal és a legújabb kollekciómmal új szetteket találok ki magamnak. Régi-új kedvenceim most a drapp ballonom, a vastag, fehér kötött pulcsim és a farmer ruhám. Az új kapsula kollekció remekül feldobja ezeket egy egyszerű, egyszínű darabokat.

Egyszóval, én szeretem ezt az őszt és az októbert is.

Ti hogy vagytok vele. Mi a szép Nektek az októberben?

szia-oktober

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...11 hozzászólás van eddig

 1. 1. Ruzicska Sára

  2013. október 07. @ 20:33

  én a színesedő tájat szeretem és a napokban bukkantam erre a kedves mondatra:
  Autumn is a second spring
  when every leaf is a flower.

  nekem nagyon tetszik :)

 2. 2. BNiki

  2013. október 07. @ 20:36

  leginkább a meleg színek kavalkádját :) ilyenkor újra rájövök, hogy szeretem a barnát :)

 3. 3. Tapasztó Cecília

  2013. október 07. @ 20:55

  Szeretem a színeket a fényeket, és szeretem az őszi gyümölcsöket. Viszont kicsit el is szomorít, mert tudom, hogy jön a köd, az eső.

 4. 4. Nagyi

  2013. október 07. @ 21:25

  A színes ízeket és az ízes színeket, az indián nyár melengető déli napját, a mustot és a jellegzetes “elsőfüstszagot”, a hazaváró meleg szobát… szeretem… míg mindezt el nem mossa a vígasztalan szürke eső…

 5. 5. Perge Annamária

  2013. október 08. @ 07:26

  A kék eget és a színes fákat alattuk. :)

 6. 6. juditeszter

  2013. október 08. @ 08:27

  Októberben van a születésnapom. Októbernek még a neve is gömbölyű…az eleje napfényes, gazdag és adakozó: körtét, almát, szőlő- az ember szíve csordultig lesz a fényekkel illatokkal és azzal a csendes, adakozó puhasággal, amitől olyan szépséges a levegő. a hónap vége már hideg, sötét, de akkor meg jó bekuckózni a házba és arra gondolni, hogy a régiek ilyenkor mondjuk kukoricafosztást végeztek, sokat meséltek, meg énekeltek. összetartottak.

 7. 7. Horváth Gyöngyi

  2013. október 08. @ 09:06

  :)

 8. 8. sedit

  2013. október 08. @ 17:06

  A reggelek.

 9. 9. panyizsuzsi

  2013. október 08. @ 20:03

  Hű, a mindenit! Mennyi remek hozzászólás!

  Nyáron mindig azt hallottam, hogy ez a meleg, mostanában mindenki az esőre és a hidegre panaszkodott. Ezért írtam ezt a bejegyzést. Egyáltalán nem gondoltam, hogy ennyi szépségét fogjátok megosztani az októbernek. Öröm volt olvasni, köszönöm!

  Novemberben folytassuk?

 10. 10. jikka

  2013. október 08. @ 21:31

  hát nem tudom, én már szeptemberben szomorú leszek, hogy vége van a nyárnak, nekem az az évszakom, bár szeptemberben és októberben még süt olykor a nap, sőt, még ereje is van (de hol van már a kánikula, jaj), de novembertől március végéig szívem szerint téli álmot aludnék, ez az időszak lehangol a szürkeségével, sötétségével, nyálkásságával, alig várom, hogy vége legyen, és újra süssön a nap (azt hiszem, napelemmel működöm). :-)

 11. 11. Ildikó

  2013. október 09. @ 08:19

  Én is így vagyok a rég nem használt ruhákkal: az újdonság erejével hatnak. Sőt idén nyár végén már örültem annak, hogy lassan már elő lehet venni az őszi, téli ruhákat. Kicsit meg is untam már a nyáriakat.

  Hogy mit szeretek az októberben? A sárguló, ezer színben pompázó leveleket, az egyre szebb színeket, ahogy a nap másként süti meg a természetet, a táját, meg úgy kompletten az októberi feelinget: kicsit csípősek a reggelek, de annál szebbek a nappalok. :)

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: