Megérkezett a LOOP ezüst kollekció!

loop_bogyo02 A kör az örök körforgás: nincs kezdete és nincs vége. Tökéletes geometriai forma, amelyben egyaránt felfedezhető a mérnöki precizitás és művészi elvontság. Régi és gyakori motívuma az ékszereknek, és most ez az ősi szimbólum köszön vissza kortárs újragondolásban a legújabb panyizsuzsi ékszerről, a LOOP fülbevalóról.

loop_bogyo01

A LOOP fülbevaló nem hivalkodó, mégis karakteres, a kortalanságot és a modernséget megkérdőjelezhetetlen állításként fogalmazza meg. Ez az ékszer ugyanolyan jól áll a bulizós egyetemistának, mint a komoly üzletasszonynak. Harmonikus kiegészítője blézernek, rakott szoknyának, farmernek és kötött pulcsinak is. Illeszkedik az aktuális trendekhez ugyanakkor mindkét irányban túl is mutat rajta: lehetne a nagyi hagyatéka, de időtlen szépsége miatt 5, 10 vagy akár 20 év múlva is ugyanolyan divatos lesz, mint napjainkban. 26 színben kapható, a vidám nyári színek (napsárga, menta- és borsózöld) mellett készül piros, bordó, indigókék, smaragd és fekete változatban is. loop_bogyo03

… és egy változás az ezüst kollekciók körül! A kör már néhány éve feltűnt a panyizsuzsi ékszereken, a hosszú fragil lánc medálján. Az elegáns, letisztult, mégis rafinált ékszer óriási siker lett, ösztönözte, hogy elkészüljön mellé fülbevalópárja is. A két ékszer innentől önálló kollekcióként szerepel LOOP néven. A fragil gyűrű pedig fragil/LOOP néven fut tovább, hiszen szettben egyformán illik a fragil és a LOOP kollekciókhoz is.

loop_bogyo04

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. KBOrsi

    2015. július 08. @ 11:17

    Szeretnivaló :)

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: