Megint türkiz

Valahogy nem tudok szabadulni ettől a színtől. Nem mondom, hogy kizárólagos kedvencem, de a TOP3-ban benne van. Ez az együttes, egy rég nem használt, könnyű, nyári pulcsimról jutott eszembe. Múlt héten, a hideg napokon, találtam meg és fel is vettem egy fehér pólóval és farmerral. Mivel ékszer van itthon bőven, ezért megtaláltam ehhez is a tökéletes darabokat. Mivel az én pulóverem többféle türkiz és fehér csíkos volt, inkább visszafogott darabokat kerestem. Erre a legjobb a kis gömb vagy kocka fülbevaló (én a kockát részesítem előnyben). A 3 színű türkiz gyűrű meg szinte adott volt a többszínű türkiz felsőhöz.

Summer sown at the sea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

 1. 1. Szarka Viki

  2010. szeptember 18. @ 14:35

  Szia! vettem egy aranyos türkiz koktélruhát, és tanácstalan vagyok, hogy milyen cipővel, táskával, kiegészítővel vegyem fel! A feketére vagy vmi halványabb színű ( barack vagy testszínű ) dolgot javasolnál??? üdv.

 2. 2. panyizsuzsi

  2010. szeptember 18. @ 21:59

  Szia Viki!
  Ez függ az alkalomtól is.
  Ha klasszikusan elegáns megjelenésre törekszel akkor ajánlom a feketét. Táska és cipő így sokkal egyszerűbb, mert ez gondolom van.
  Ha vagány szeretnél lenni, akkor én egy sárgát is merek ajánlani, de szintén nagyon szép a telt vörös is.
  Mindegyik szetthez találsz a webshopban a mono gyűrűt és fekete bogyó fülbevalót. Ezeket, egyszínűségük miatt más ruhádhoz is jól ki tudod használni!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: