Ami a blogból kimaradt: megnyitóra készülés

Írtam idén néhány olyan blogbejegyzést, ami valami miatt nem jelent meg itt a blogon. Aztán aktualitását is vesztette. Nem töröltem ki. Most Karácsony és szilveszter között közzé teszem őket, ami idén a blogból kimaradt címmel. Olvassátok szeretettel!

Dél van. Őrült fennforgás. A raktárra felteszem a függönyt. A szendvicsekért elment a férjem. A kredenc a helyére került. Csak az ajtók hiányoznak róla. Már megszáradtak, remek. Hol vannak a vasalatok, hogy felszereljék az ajtókat. Senki nem tudja. Tibi bácsi szerelte le. Tibi bácsi Veszprémben lakik. Telefon. Nála van és indul. A terasz még építési terület. Festék, spakli, létra. Közben terítünk, a koktélos készülődik. Kettőre megérkezik vasalat. Kifele a fürdőszobából egy ismeretlen hölgy áll velem szemben. Te jó ég! Biztos valaki korábban érkezett. Bemutatkozok. Ő is. Tibi bácsi felesége. Huhh, megnyugodtam!

A laptotpon elindul az építkezésről szóló diavetítés. A teraszról elviszik az építkezéshez szükséges szerszámokat. Minden készen áll. Csöngetnek.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: