Megszületett a leendő brit trónörökös!

royal baby

2013. július 22-én délután 4 óra 24 perckor, 8 font 6 uncia súllyal megszületett Vilmos Herceg és Katalin Hercegnő első gyermeke. Nevét a Buckingham-palota Palota később teszi közzé. (Vilmos nevét egy hét után, Károly nevét egy hónap után jelentette be a Palota!)

Kate a londoni  St. Mary kórház Lingo szárnyában adott életet a kis fiúnak, ugyanott ahol egykor édesapja, Vilmos is született. A szülésnél az apuka is jelen volt. A kisfiú, Cambridge Hercege a 3. helyet foglalja el az utódlási sorban nagyapja, Károly Herceg és az édesapja, Vilmos után. Születésével Harry a negyedik helyre csúszott a sorban.

Mivel Kate az utóbbi években a világ divatjának meghatározó jelenségévé vált, a panyizsuzsi és lengyelzsuzsi márkák egy különleges limitált kollekcióval készültek erre az alkalomra.

Az Intuíció ékszerkollekció karkötője most a brit zászló színeiben, kétféle verzióban is kapható mind a panyizsuzsi webshopban, mind lengyelzsuzsi WAMP standján. A piros-fehér-kék színekből álló karkötőt rengeteg variációban lehet viselni. Az ékszerek tervezésekor különös hangsúlyt kapott a variatív játékosság és a nőies harmónia megteremtése. A bőr és az üveg anyagában és színeiben is elég kontrasztot képvisel, ugyanakkor formailag egyfajta egyensúlyban vannak.

Az intuíció kollekció megjelenésekor az ékszerek inspirációjáról született mondatok tökéletesen illenek a frissen szült Katalin Hercegnőre:

“Olyan nőkből merítettek ihletet, …
… akik odafigyelnek a legkisebb részletre is, akik kedvelik a praktikus, ugyanakkor harmonikus ékszereket, amelyek kifejezik a nőiességüket. Nőkből, akiknek különösen fontosak a személyes kapcsolataik és saját maguk is igénylik a személyes törődést. Azokból a nőkből, akik legbelül lágyak, mégis tele vannak energiával és belőlük tudunk erőt meríteni a mindennapjainkhoz. Nőkből, akik megérzik és átélik saját nőiességüket és abból merítenek lendületet a hétköznapokhoz.”

Keressétek az Intuíció karkötő limitált “BRIT” darabjait a panyizsuzsi webshopban, mind lengyelzsuzsi WAMP standján!

Intuition brit - in honor of the Royal Baby

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...4 hozzászólás van eddig

 1. 1. madame

  2013. július 23. @ 01:13

  Kedves cikkíró!
  Nem tudom ez másolt-fordított és összeollózott cikk-e vagy saját (bár az előbbiek egyike tűnik valószínűbbnek) , de mindenképp érdemes lett volna utólag visszaolvasni, mert hemzseg az elütésektől, és helyesírási hibáktól. Látszik, hogy siettél, össze van csapva.. persze ez fontos és nagy esemény, mindenki minél előbb írni akar róla, de ez nem mentség, pláne a többi bejegyzés színvonalát nézve. Remélem ezt nem sértésnek veszed, hanem építő jellegű kritikának! :)

 2. 2. panyizsuzsi

  2013. július 23. @ 07:50

  Kedves Madame!
  Köszönjük az észrevételedet és a hibákat javítottuk.
  A szöveg saját anyagunk, minden minden más bejegyzés a blogon.

 3. 3. Piri

  2013. július 23. @ 21:44

  En ugy olvastam, hogy nehezebb, mint 4 font!

 4. 4. Piri

  2013. július 23. @ 21:45

  A karkoto viszont gyonyoru!!!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: