Mennyi?! 30!

mennyi30_tizenotezer

Holnap már december. Kedződik a karácsonyi ajándékok beszerzése. Rohanás, tülekedés a boltokban. Nem szeretem. Az ajándékaink nagy részét online szerzem be. Így tényleg marad időm az ünnepre készülődni. Lenne kedved egy nyugodt decemberhez? Rendeld meg ma a karácsoniy ajándékaida t a panyizsuzsi webáruházból és így nem csak időt spórolhatsz, hanem 30%-kal olcsóbban juthatsz minden egyes panyizsuzsi ékszerhez. Benne vagy?

A webshopban minden hó 30-án egy bizonyos ékszert egy teljes napon át 30% kedvezménnyel lehetett megrendelni.

A mai 30-as akció a panyizsuzsi webshopban található minden 15.000 Ft feletti megrendelésre érvényesíthető. Vásárolhatsz több olcsóbb ékszert is, csak a kosaradban lévő ékszerek összértéke nagyobb legyen, mint 15.000 Ft!

A kedvezmény érvényesítéséhez a “Kedvezménykupon kódja” mezőbe írd  a “NOV30″ szót és klikkelj  a “Kupon érvényesítése”gombra!

A kuponkód használatához itt találsz segítséget!

vasarolj_most_gomb-real_pink

A kedvezmény kizárólag 2014. 11. 30-án a panyizsuzsi webshopban érvényesíthető, más kedvezménnyel nem vonható össze és a kedvezményt utólagosan érvényesíteni nem áll módunkban! A kupon az akciós ékszerekre és a szettekre nem érvényes!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: